I vår stora värld

Godmorgon
 

På jakt efter kantareller, med älskling och hans mamma.

Hur kunde helgen gå så fort, jag vill fortsätta vara ledig några dagar till. Tyvärr så rivstartar veckan med massor av plugg. Ska även ha projektarbete med Josefin och Wolfgang idag, för er som inte läst eller hört om det tidigare ska jag regissera en teatergrupp som ska rikta sig till ungdomar i cirka tolvårsåldern. Josefin ska vara min assistent och jobba med scenografi, mask, kostym och marknadsföring. Ska bli super duper kul, så idag ska vi träffa våran lärare Wolfgang och planera lite. Efter det har jag Svenska C, där vi ska börja att arbeta med reklam broschyrer. Jag slutar vid halv fyra och då ska jag cykla hem för att plugga, mysa med älskling, städa och sedan sitta barnvakt ett tag innan jag cyklar mot träningen.Kommer bli en stressig dag, men med mycket kul hoppas jag.


Jorden vill spricka det är lava överallt

Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu vad gör jag nu?

Hur ska jag planera för att hinna göra alla tusentals läxor och samtidigt hinna med allt roligt som händer och dessutom hinna sova lite också? Eftersom jag inte har någon matte i år tänkte jag att det skulle bli mycket mindre att göra, vilket det såklart inte blev. Istället för matten har jag naturkunskap, religion och svenska c och läxor och prov i alla andra ämnen också. Förutom det så vill jag hinna med saker som att träna, vilket den här veckan blev fem gånger, vara med mina vänner och umgås med min pojkvän. Frågan är hur jag ska göra för att hinna göra allt jag vill, utan att somna medans jag gör det.
 


I helgen ska jag i alla fall göra lite roliga saker
I går, fredag umgicks jag med Hedda och Fannie, Hedda bakade kladdkaka i micron, jag lagade mat och mig och Hedda och så hann vi även med att titta på en rolig film, som jag såklart inte kommer ihåg namnet på. Efter några roliga timmar med mina fina vänner, begav jag mig ut i ovädret för att cykla till träningen. När jag äntligen duschat och satt på mig myskläder efter att cyklat i vind och regn hem, myste jag och min älskling ner oss i sängen och åt hemmagjord pizza med mozarella och oliver och efter det lite chips.
 
 
 

Mina fina vinröda converse, som jag tycker så mycket om ska jag vandra omkring med i helgen<3

Idag har jag pluggat lite och ska nu bara ta det lugnt och mysa med min pojke, innan jag framåt kvällen berger mig in till stan för att möta upp mina kompisar från laget och handla grejer till tacos. Efter det ska vi till Lollo och laga tacosen, äta och sedan gå ut på krogen, kommer nog bli roligt.
 På söndag vet jag inte alls vad som händer, det får ni nog veta lite senare.
 Ha en trevlig helg<3

Glittrande stjärnor i kvällens mörker

Idag har jag haft sovmorgon till kvart i ett, skrivit en argumenterande text om droger på Svenska C, cyklat hem i en värme som kändes som att det skulle kunnat varit en juni dag och ätit fläskpannkaka med hallonsylt med min älskling. Efter att proppat i mig två stora bitar, cyklade jag på mammas fina röda cykel mot stan igen för att träna basket, så himla roligt och skönt med träning.
 
 
 

Dessutom har jag glömt att säga till er att jag beställt min stundentmössa, den heter Global och är miljövänlig. Jag valde att dekorera den med en silverblomma i mitten, med en lila sten, som står för estet. På varsin sida om blomman står mitt för och efternamn broderat i glittrig silver text. Innersidan av mössan är röd och på baksidan står det broderat Scengymnasiet med vit text. Jag beställde även en pin med teatermasker på och ett vitt överdrag som man kan sätta på, så mössan inte blir förstörd under studenten. Visst är det kul att få sin egen personliga mössa, men känns egentligen väldigt onödigt att lägga ner nästan tusen kronor på en mössa jag ska använda en dag.

Skinande ljuslyktor i september mörkret

Hejsan

Väldigt längesen sist jag skrev här, men har haft fullt upp hela tiden, sen jag kom till Gotland. Några nyheter har jag i alla fall att dela med mig av sen sist.

Jag har fått jobb som baskettränare för en fritidsgrupp, jag ska träna dem en gång i veckan i en timme och får hundra kronor. Har saknat att träna ett lag sen jag flytta hit och var tvungen att sluta träna min tjejer, så ska bli riktigt kul att börja igen.

Min lägenhet är fantastisk, jag trivs så bra i den, bland alla min fina koppar, söta ljuslyktor och blommiga burkar. Ni ska få se bilder senare, för har massor av nya grejer sen förra året.

Jag spelar basket som vanligt i division två, men kommer eventuellt spela med flickor arton också.

Jag håller även på att planera mitt slutprojekt, som ska bli så himla kul att göra, jag ska nämligen starta en teatergrupp för tolv och trettonåringar, som jag ska regissera under ett år. Kan inte vänta tills min första lektion med dem.

Jag har även köpt ett tolv gångers badkort på badhuset, så nu blir det att simma och fika med Hedda lite nu och då. Vi invigde det igår med att simma i typ en timma, basta och sedan dricka varsin stor Chai latte på Wayne´s.

Nu ska jag fortsätta mysa med min älskling, ha en rolig kväll<3

RSS 2.0