Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar..

Hejsan


Önskar att jag orkade lägga in nya bilder, men här får ni en ni säkert redan sett ändå

Jag fattar inte varför jag inte skriver, har ju massor att skriva om och en hel del nya bilder att visa er. Dessutom har jag köpt massor av nya kläder och annat fint som ni inte sett. Det är som om jag inte orkar, förut älskade jag att läsa och läste flera böcker i veckan, nu går jag typ hellre och lägger mig än att läsa lite innan. Är trött hela tiden och har även konstaterat att jag måste träna mer styrka, kondisen är bra, men styrkan måste förbättras.


Haha, Sofia kommer du ihåg när den här togs?

I veckan har jag i alla fall läst lite, skrivit lite på en filmskådespeleri läxa jag har och umgåtts med mina fina<3 Har ändå hunnit med mycket, har tränat, badat, gått på stan, varit ute på promenad med Glory, Sofia och Kompis, bakat cupcakes med chokladfrosting, ätit middag och sett på hockey hos moster, med Ida och deras famillj, min familj och momor och morfar<3 Glory är glad nu när jag är hemma och blir helt vild när jag kommer för att gå ut med henne, när jag är där går hon hela tiden efter mig och när jag sätter mig ner lägger hon sig och myser bredvid mig, hon är världens finaste hund<3

Puss<3

Jag är lapp och jag har mina renar..

Hej hå, hej hå nu blir det sportlov

Ja ni hörde rätt, jag har nu fått sportlov, eller ja egentligen börjar ju lovet först på måndag, men imorgon har vi kompledigt, så på kvällen åker jag med flyget hem till mitt kära Norrland. Dagen har gått rätt segt, har börjat klippa min scen, men är inte lätt att klippa i avid när man aldrig fått en genomgång. Lyckades trots att få ihop lite grann som jag förhoppningsvis snart lyckats få in på min mobil, så jag kan visa lite när jag kommer hem. Annars så ska jag snart stressa med min resväska mot Mimmi för att fika med henne, tyvärr hinner jag inte stanna så länge för har snart träning. Efter det ska jag hem till min älskling för att mysa och titta på Smallville.

Ha en fin torsdag<3


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor..

Hejsan svejsan

Dagen har bestått av att vara fotograf till Fannies scen, läst texter om filmskådespeleri och svarat på frågor om det. Nu sitter jag hemma hos min pojke och om ett tag ska vi åka hem till mig och laga en mysmiddag som kommer bestå av kött (antingen lövbit eller fläskfile), tsatsiki, någon slags potatis och vitlöksbröd.
På fredag åker jag hem för att vara hemma i tre veckor, första veckan har jag sportlov och sedan har jag två veckors praktik på teaterhögskolan. Har massor planerat som vanligt, här kommer några av sakerna:
Vara med vänner och släkt
Träna hårt (ska på distrikt uttagning när jag kommer tillbaka)
Shoppa
Gå ut och äta
Åka och bada
Basta
Köra skoter/åka
Åka slalom
Övningsköra
Lära mig massor av nya saker under praktiken
Se på flera bra filmer
Läsa några efterlängtade böcker
Äta massor av gott
Vara min älskade hund Glory
Plugga, lite..
Fota massor av fina bilder, som jag sedan kan anväda till mitt kompendium till Fotografisk bild
Ta det lugnt och bara mysa

Semlor och mys

Hej

Jag vet att jag är dålig på att skriva, men det finns rätt mycket annat kul att göra.

I skolan håller vi just nu på att filma in scener som vi sedan ska klippa och på fritiden tränar jag, umgås med vänner och min finaste<3

I helgen umgicks jag med vänner, åkte på match till Katrineholm med laget, testade många några olika nya sushibitar på en restaurang på vägen och hade mys på båten med godis och chips. På söndagen åt jag hamlagad sushi med min pojkvän, såg på Smallville, hade tjejmys med semlor och spel med mina fina vänner Hedda, Veronica och Astrid och så hann jag även med lite städade. Helgen var väldigt fin, men nu är veckan i full gång så måste sluta skriva nu.

Puss<3

Superman whoooo

Hejsan

Jag har haft en underbar helg med min pojkvän<3 Vi har bara tagit det lugnt och ätit massor av gott. Sen har vi även börjat se på en ny seri, eller ja ny för oss men den har funnits ett tag. Serien heter Smallville som är en blandning av high school och superman typ, haha låter kanske konstigt, men den är sjukt bra.



http://www.imdb.com/title/tt0279600/

Gå in på den här länken, så får du veta mer om Smallville.


Chillar i soffan

Idag ska jag spela match och sedan umgås lite med min fina Hedda och efter det blir det att dra hem till min lägenhet och mysa.


Vi är på gång

Hoppas ni haft en mysig helg, puss<3

En fin dag med Hedda<3

Hejsan svejsan

Dagen har spenderats på skolan där vi har tränat oss på att spela känslor framför kameran och sedan med min underbara Hedda. Efter skolan gick vi till badhuset för att simma och bada bastu där mötte vi två till kompisar som vi umgicks ett tag med. Det var mysigt att bara koppla av, träna lite och mysprata i batun. Efter vi hade badat gick vi och drack en Chai latte och sedan mötte jag upp min älskling och tog bussen hem. Nu sitter vi i sängen och ska just knäppa på Deep Fear som jag fick i julklapp av honom.









Ha en mysig kväll<3

Verde

Lite foton från min lägenhet








Blommarna svajar i vinden, solen lyser på himlen

Hejsan

Nu sitter jag i skolan och håller på att skriva på scenen jag berättade om tidigare. Kom faktiskt på en idé tillslut. Min scen kommer handla om Alma fjorton år och hennes känslor för hennes föräldrars skiljsmässa. Varför jag just valde att arbeta med en sådan scen är för att jag vill träna på att visa starka känslor med ögonen och kroppen och inte fokusera så mycket på dialoger.



Annars idag har jag gjort en "prata", för er som inte riktigt vet vad det är och vad det används till ska jag försöka förklara. En prata är när man filmar sig själv när man under två tre minuter berättar om vem man är och vad man har för erfarenheter. Man kan använda en "prata" för att till exempel söka en roll i en film eller pjäs. Ibland får man även göra en slags prata live när man går på audition och då sitter oftast en jury och ställer frågor som du ska besvara. 



Jag tycker det var lite läskigt att sitta där och berätta om mig själv eftersom det blir en så onaturlig situation, när man ska titta in i kameran och har lampor i ögonen. Dessutom satt våran lärare där helt tyst, så vi fick komma på allt vi skulle säga själva. Eftersom man inte vet hur lång tid man har på sig försöker man ju få med allt och då pratar man oftast rätt fort, vilket hände mig. Så imorgon ska jag testa igen, det är ju bra träning för framtiden och hur mer man gör det desto naturligare känns det. Även fast det känns rätt konstigt att sitta och prata om sig själv när ingen är där.



Nu ska jag nog börja dra mig hemåt, får se om jag tränar ikväll. Bussarna går rätt dåligt och kommer hem så sent om jag ska ta den sena bussen. Aja annars ska jag nog och simma imorgon eller springa, får se hur kallt det är och vad jag är mest sugen på.


Night of the living dead

Fredagsmys med min fina pojke<3



Kvällen kommer bestå av pizza, citronsaft, chips med dipp och skräckfilmer. Vi börjar kvällen med att se på Night of the living dead, ny versionen från 1990. Sen får vi se vad vi hittar på sen.



Ha en mysig fredag<3

TÄNK!

Det är kallt ute, det snöar samtidigt som de blåser, det är halt och jag kan inte komma på hur jag ska skriva en dramatisk scen mellan mig själv och en proffessionell skådespelare.
Visby en kall vinterdag

Vi har nu nämligen filmat klart och börjat klippa filmen (Närmare än du tror) som jag har varit fotograf i. Än så länge ser det bra ut med bilderna, så jag hoppas att resultatet blir bra. Det har varit sjukt kul att vara fotograf, jag har lärt mig att skriva bildmanus, rita scenerikartor, kamerainställningar och att fånga skådespelarnas ögon. Med dessa kunskaper måste jag nu lämna vidare filmen och börja med nästa kurs som innebär filmskådespeleri.
Så det blir ingen vila här inte, utan vi har redan påbörjat vårt nya projekt som vi ska hålla på med fram till sportlovet. Uppgiften är att var och en av oss ska skriva en scen på cirka tre manussidor (tre minuter). Då kanske ni tänker, det kan väl inte vara så svårt? Nja, men grejen är att vi ska skriva scenen till oss själva och den ska vara rätt så dramatisk. Dessutom så ska våran motspelare vara en vuxen professionell skådespelare och vi får endast två timmar på oss att spela in allt material. Målet med filmen är att vi ska använda den för att söka jobb, så vi ska visa det bästa av oss själva. Med all denna information har helgen startat och det enda som snurrar runt i mitt huvud är att jag måste göra det sjukt bra och att ideén måste vara klar tills på måndag.
Så jag startar helgen med att säga, klara färdiga, TÄNK!

Innan mörkret faller, ska jag lämna några varma rader..







































Jag saknar sommaren, jag saknar alla hemma och jag saknar att vara barbent till fina klänningar<3

RSS 2.0