Sovgott<3

Nu ska jag börja lägga mig, imorgon åker jag till Västervik det ska bli super skoj!

Puss<3


När man saknar allt, så finns det bara en sak att göra, vara POSETIV!

Hejsan

Idag så började dagen med att jag verkligen inte orkade gå upp ur sängen, mådde inge bra och jag var inte pepp på skola. Klev upp och kastade i mig en havregrynsgröt med en banan och åkerbärssylt. Sen missade jag bussen och Hedda åkte buss utan mig, jag cyklade därför själv till skolan. Som tur var hade jag min älskade Sofia som jag ringde och pratade med hela vägen. Gud vad jag saknar dig! Skulle göra vad som helst för att få träffa dig nu<3 Vill hem nu och bara vara med alla mina närmaste! Fick ett brev av Ida igår, du är så sjukt söt kära kusin, jag ska svara ikväll<3 Jag saknar min Marcus också<3 Aja nu ska jag inte klaga.. Saknar dig också Amanda var jag bara tvungen att säga!<3 Nu ska jag försöka vara glad! Jag har ju trots allt en jätte bra klass och många härliga kompisar! Även ett basketlag som är toppen och en trasig bh hahaha nej nu spårade jag ut. Det är bara så surt att på min nyaste bh har spänn grejen låstnat så har bara en sådan. Jag ska försöka hitta en ny när jag ska till Västervik, om jag inte har berättat det ska jag iallafall ta färjan till mina tremänningar på fredag, det ska bli grymt kul för har inte träffat dem på jätte länge. Det känns som om jag har skrivit det? Haha om jag har det får ni repris, nu ska jag gå och fixa mig till basketträningen.






Vi har börjat med filmskådespeleri idag och det är grymt kul, en sak att vara glad över iallafall!

Puss<3

Drömmar är till för att skapa verkligheten<3

Hej

Åh jag blir så less på min dator, skrev just ett inlägg om allt jag gjort i helgen och när jag nästan var klar så försvann allting! Nu tänker jag bara skriva det kort eftersom jag hade tänkt lägga in lite mer bilder från vattnet innan jag ska äta frukost och cykla till skolan. I fredags var jag hos Malin med Hampus, Elin, Frej, Dennis, Joar, Johan och någon kompis till Frej. Vi såg på film och gick en sväng på stan. På lördagen tog jag bussen in till stan vid tolv för att träffa Maggie på en shopping tur. Vi kollade mest och jag hittade bara ett armband i läder. Maggie hittade en del och vi åt massa gratis bullar och godis av de olika partierna, vi fick även varsin vatten flaska där det står rösta med <3 rösta rött av Sossarna. Efter de handlade vi lite mat och gick hem till Maggie för att äta varsin Billys, en baguett och en bulle. Sen tog vi cykeln till ÖoB där jag köpte en Icte och sedan tog vi bussen till mig där vi såg på film med Hedda. Under söndagen så tog vi det mest lugnt och så. Jag har ju skrivit det i ett annat inlägg så skriver inget mer om här.

Igår måndag alltså hade jag träning och det var roligt som vanligt. Jag pratade även  med mamma och pappa länge och jag saknar dem riktigt mycket! Idag har jag sovmorgon till tio och sen blir det cykeln till skolan och vara där till klockan sex då våran varité börjar i Blackboxen inför publik, det ska bli väldigt roligt.












Ingen blir snäll av att man slåss citat av Bamse<3

Hej

Saker jag har bestämt mig för idag:

* Börja äta nyttigt.
* Börja träna mer.
* Fixa naglarna.
* Sjunga mer.
* Duscha.
* Renbädda sängen.
* Tvätta.
* Städa mitt rum.

Visst hade jag kommit fram till mycket! Vill ni veta vad jag egentligen har gjort idag?

* Ätit en oreo med choklad överdrag.
* Bakat kladdkaka med Maggie.
* Ätit kladdkaka till frukost.
* Drukit is te.
* Spelat lite basket med Hedda och Maggie.
* Ätit kyckling och ris.
* Målat naglarna som inte blev så jätte bra.
* Ätit chips till frukost.
* Nu ska jag duscha.



Puss<3

Hej och hå nu måste jag skynda på!!

Hej

Jag har varit oaktiv ett tag men nu ska ni få lite bilder iallafall. För i torsdags så var jag och Hedda och fotade vid vattnet med mitt långa objektiv som är 55-200<3 jag älskar min kamera! Provade även mitt stativ för första gången, blev inte riktigt som jag tänkt mig med det. Men ska prata med Amanda och se om hon kan lösa mitt problem, hihi. När vi hade fotat i ungefär två timmar tog vi cykeln hem och sen kom Anna för att göra vårt grupparbete. Det blev en kärleks historia med mimrörelser och mysig musik. Hon missade sin buss så hon liftade med en snäll dam.



När hon åkt lagade vi makaroner med köttfärs i gräddfil med oliver, banan och paprika. Det blev väldigt gott! Sen cyklade vi in till Visby för jag hade träning till klockan nio, efter den skulle jag möta Hedda och Anna vid Ica för att Hedda skulle ge en sak till Anna. Men Anna hade inte svarat på hela kvällen så vi blev jätte oroliga och ingen av oss visste vars hon bodde så vi fick ringa runt till massa folk. Då kom Jonte och Johan och hjälpte oss och tillslut fick vi adressen och då kom Malin och så gick vi och letade efter stället där hon bodde. När vi hittat visade det sig att hon var hemma och stod i duschen, shit vad orolig jag blev.

Nu kommer iallafall lite bilder från vattnet<3





Tyvärr så hinner jag inte lägga in fler bilder nu<3 Nu för ska till Maggie och sen på stan. Men det kommer senare.

Puss ha en bra lördag<3



Jag ska samla mina krafter och göra någonting stort, för dig, för dig och för dig<3

Hej

Nu tänker jag bara gråta ut lite här.. Haha nej men tänkte bara berätta att jag saknar dig SOFIA<3 Det är helt sjukt vad jag saknar dig, för dig berättar jag allt och just nu så kan jag inte göra det för någon<3 Det känns som min ena halva är borta! När jag är med dig så är jag så otroligt glad, vi skrattar och gråter tillsammans, vi har gått igenom hela våra liv tillsammans. Och nu så kan vi bara prata på telefon och sånt.

Just nu vill jag:
* Hem och bara springa över gräsmattan och rusa in i ditt rum och slänga mig på din säng och krama dig.
* Ligga uppe halva natten och prata med dig när vi sover hos varandra. 
* Höra ditt skratt och skratta åt alla våra dåliga skämt, minns du det var en gång två glassar som gick över vägen, då blev ena påkörd då sa den andra kom nu slush så går vi haha och alla andra skämt som vi har dragit genom åren.
* Hålla i min söta kanin Sotis och bara gnugga in huvudet i hans mjuka päls.
* Gå ut på en lång promenad med min söta hund Glory.
* Ligga med fötterna på mamma i soffan och dricka te och se på film med dem.
* Äta palt hos mormor och morfar.
* Åka på loppis med Ida, moster, mormor och mamma.
* Ha maltesers kväll med Amanda.
* Träna basket med mitt lag och duscha länge efteråt och sjunga i duschen och göra en skummhög.
* Ha tjejkväll med Lina, Izza, Sofia och Hanna.
* Prata om allt och ingenting och se film och mys med Jossi.
* Vakna bredvid Marcus och bara ta det lugnt tillsammans och mysa en hel helg.
* Bada i älven med Tovis och Amanda.
* Ta en lång springtur och andas in den norrländska luften.
* Åka till göteborg med Sofia och spendera en vecka med Delice.
* Åka ut med husvagnen med släkten och vara allmänt risig och fiska massor, sen mot kvällen grillar man och spelar gitarr vid elden.
* Shoppa i massor.
* Åka utomlands, helst till Spanien eller USA, prata massa spanska och se på basket i USA.
* Se på Lasse.
* Göra min och Amandas berömda kladdkaka och äta upp halva var och sedan bara se på tv för att man inte orkar röra sig för att man är helt förstoppad.
* Klippa mig och färga håret (tror jag) har nämligen inte bestämt mig om jag vill ha mörkare eller ha som jag har.
* Foto massor.
* Åka slalom.
* Sova i mitt rum.
* Hoppa studsmatta.
* Spela basket i Sundishallen.
* Gör fler filmer.
* Få höstlov.
* Bada.
* Ha myskväll med bästa basketlaget (hemma).
* Sova i tält med Sofia.
* VARA HEMMA<3

Ja nu har jag skrivit av mig lite. Det är inte så att jag inte trivs här, jag har jätte snälla kompisar, underbar klass, shysta lagkompisar, bra boende och mår bra på alla sätt. Men jag saknar mitt förra liv, jag saknar mina kompisar, min syster, familj och släkt. Mitt gamla lag och mitt rum och mina djur. Men ska nog och hälsa på mina tremänningar i Västervik nästa helg kanske, har inte träffat dem på länge så det ska bli roligt.






































Hälsa skönheten i norr<3

Idag så är man ledig! Fast vi har en uppgift så Anna ska komma hit så ska jag, Hedda och hon göra en mime redovisning på ca två minuter. Det kommer nog bli roligt. Annars ska jag träna ikväll<3 Mer vet jag inte vad som kommer hända, vi får väll se..


Det kan bli svårt att bli riktigt nöjd, det är lätt att fantisera..

Hej

Igår var jag så otroligt trött! Jag, Maggie och Hedda klev upp vid halv sju, jag tog en dusch och sedan blev det frukost. Cyklade som vanligt till busshållplatsen och klev på bussen och gick av vid Säve eftersom det var idrott. Inlines stod det på schemat och det hade jag inte åkt på hundra år typ. Roligt nog så ös regnade det och jag, Maggie och Hampus tog en runda som var lite längre än till A7 och tillbaka. Efter idrotten gick jag och Maggie hem till henne och duschade och jag drack ett glas juice och hon åt flingor med mjölk. När vi var på väg mot A7 hade vi laddat upp med paraply och allt, men tror ni inte det hade slutat regna då?

På A7 så var det sista dagen våra gästlärare var där (Tinna och Veronika). Så vi spelade upp de sista pjäserna, jag, Hedda och Johanna gjorde en dans av Heddas pjäs (jordbävningen). Vi använde oss av mime rörelser och poker face låten, det bev faktiskt riktigt bra. Efter lunch så jobbade vi med enskillda karaktärer, min karaktär var från Heddas text jordbävningen, så jag var väldigt rädd och hade panik.

Efter skolan så gick jag och Hedda och handlade lite, vi hade bestämt oss att vara nyttiga fram till fredag men det gick inte så bra när man fick provsmaka winebröd på Ica.. Haha och sedan på kvällen när jag var och tränade så var Hedda hos Veronika och åt chokladbollar! Vi är väldigt duktiga.

När vi kom hem så såg vi på Idol och drack te och sånt mys. Sen såg jag tv tills jag nästan somnade och sen blev det sängen.



 Min lägenhet

pusspuss

Hej<3

Gårdagen spenderades med Maggie och Hedda, vi hade det super mysigt<3 Maggie sov hos oss och vi åt kladdkaka, äppelpaj, pannkakor, chips med dipp och drack sockerdricka. Under dagen så spelade vi kort, tittade på bilder på datorn, satt vi datorn och kolla på kläder mm och såg idol. Maggie målade även mina naglar, blåa med silver blev det. Här under är lite bilder från dagen<3














Den 13 september..

Hej mina kära vänner<3

Dagen har sett ut såhär:

*Missa bussen, vilket leder till att Emma och Hedda liftar med en bil till stan. När dem satt sig ner i bilen ser Emma att gubben inte har några byxor utan bara kalsoner och tröja. Hedda som sitter där framme ser livrädd ut och Emma låtsas då få ett samtal där hon låtsas att hon heter Stina. När gubben åker in i ett villakvarter en bit ifrån Säve så får Emma och Hedda panik, men det visar sig att han bor där och släpper av dem.

*När dem är framme vid skolan så äter dem frukost och sedan börjar dagen med sång, allt är väldigt roligt eftersom Emma, Malin, Maggie, Frej och Johan sjunger solo och sen blir det lunch.

*Då händer nästa tragiska grej, Emma åker på Dianas packis, när Frej får för sig att stayla medans han cyklar och svänger in just framför Diana som ramlar med cykeln och Emmas mobil flyger och samtidigt landar Emma på marken  och det blir ett stort hål på hennes nya pricka strumpbyxor och ett stort sår på knät.

*Det blev korv med mos till lunch och det är inte precis något Emma äter, Diana kör Emma tillbaka på packisen och under rasten lyckas Johan kasta en boll i huvudet på Emma. Emma lyckas även få världens blick av Ville när hon ska dricka juice och smyger förbi för att inte bli sedd. Men hon fick faktiskt lov att dricka juice för Fannie.

*Efter pausen så blir det högläsning av texterna eleverna har skrivit om sitt liv, Emmas text är väldigt sorglig och det visar sig att hon ska spela den med Hedda och dem två får världens skratt anfall för att Hedda har på sig världens tantkjol, skjorta, peruk och svampmössa. Sedan glömmer Hedda sina repliker och viskar högt åt Emma, vad var det jag skulle säga? Under scenen är Emma både sin pappa och hon själv och byter då mössa från en solhatt till en gubbmössa vilket Hedda tycker är väldigt roligt och båda brister ut i skratt.

*Dagen slutar dock bra när Emma övertygar Hedda att köra om scenen och andra gången skärper dem sig och det går mycket bättre. När det seriösa var över gick klassen in i danssalen och dem som ville fick dansa och jonglera. När skolan är över för dagen så äter Emma mat innan hon går till träningen och har trevligt med sina lagkompisar och tränar.

*Emma måste gå lite tidigare från träningen för att hinna med bussen och sedan åker hon hem och cyklar till sitt hus/lägenhet, städar och självklart skriver hon även loggbok. Tar en dusch och lägger sig i sängen med datorn och äter några godisar till bra musik.

En måndag som utspelade sig den 13 september 2010<33


Dit kan jag gå och sakna dig, älskade älskade du<3

Nu blir det lördagsmys..

Hallojsan, nu blir det att laga middag, det blir spagetti med creme fresh, banan, oliver, paprika och köttfärs. Jag och Hedda ska mixtra lite grann med vårat kylskåp, så vi får se om det blir gott. Efter det så ska vi cykla till stan där Johan ska möta oss och så blir det att cykla hem till honom och ha filmkväll med Maggie, Diana, Mailin, Elin, Hampus, Joar och kanske någon till. Kommer nog bli mysigt.



Puss<3


You with the sad eyes, don't be afraid because you know I'll be there<3

Klev upp vid fem på morgonen för att träffa mamma och pappa innan dem åkte, var grymt trött för somnade först vid två. Kommer sakna dem, jag älskar er<3 Fick även en jätte fin grön ljuslykta, en kladdkaks bok, en spegettiburk, ett tuggummipaket, en godispåse och en rosa och svart rutig sjual av dem när dem kom hem från Tunisien.





När dem åkt gick jag och la mig igen, vaknade sedan vid 11 när Hedda frågade om jag ville äta frukost med henne, vi år krabulurer som jag aldrig ätit förut, det är sockerkakssmet som man steker, det var faktiskt riktigt gott. Efter frukosten var båda så sega så vi satt på en film som vi köpte igår som hette American dreamz den var inte så bra haha, slutet var så otroligt dåligt!




Efter filmen tog jag en dusch och när jag klev in på mitt rum såg jag en sjukt stor spindel på väggen, ingen av oss våga döda den så tillslut kasta vi en tidning på den och stampade! Jag hatar spindlar..



Efter dödandet blev det att skriva en uppgift vi fick av Wolfgang som handlade om sitt liv. Jag skrev om gammelfarmor och nu har jag just ätit äppelpaj och druckit te. Igår pratade jag med Sofia i nästan en timme, jag älskar dig syster, du är verkligen världens bästa, det vill jag att du ska veta<3


Hej en pomfritt meny, va har ni inte det?? Vad ska jag då TA!

Hejsan kära vänner<3

Jag skrev inget igår för jag hade fullt upp hela dagen. På skolan var det skolval, gubben från kristdemokraterna snackade på skånska och man hörde varkligen inget haha han sa något om att man inte skulle sparka på kon utan sjunga för den, man bara eh jaha.. Haha aja efter alla pratier hade pratat hade vi klassforum och sen fick man gå och prata med de olika partierna om man ville. Jag och Fannie gick och pratade med vänstern och sossarna och sedan blev det lunch och efter det fick man rösta.



När alla hade röstat som ville gick vi till A7 och hade redovisning och text uppläsning. Sedan streetdance med Camilla och innan vi sluta hade vi fredagsmys och fika. Mamma och pappa kom och hämta mig för jag skulle till tandläkaren och limma fast en tråd bakom tänderna, när jag satt där och vänta så kom en sur kärring och bara jaha vem är du, jag bara Emma Öhman och hon bara jaha jag har ropat flera gånger men du var inte där. Jag förklarade att jag just flyttat hit och inte visste att det inte var där man skulle vänta och hon fortsatte vara sur. När jag satt där och gapade sa hon helt surt, öppna munnen mer då jag bara okej och var värsta trevlig, sen började hon påstå att jag skulle betala 100 kr för att jag var från ett annat län, jag bara eh. Men tillslut fick jag iallafall gå. Då blev det att äta på Max med mamma,pappa och Hedda och kolla lite på stan. Jag hittade en jätte söt t-shirt från Bikbok, synd bara att man måste köpa mat typ..



När vi kom hem blev att se idol och ta det lugnt. Jag tycker det är lite tomt på mina väggar och har länge tänkt på att framkalla mina foton, så jag och mamma la in massa foton i en mapp och så ska hon skicka dem åt mig. Vissa av dem foton jag ville framkalla är hemma på datorn så blir att framkalla mer sen, blev en blandning av massa år, tror det kommer bli jätte fina.



Sovgott

Halloj

Nu ska jag gå och lägga mig för är grymt trött och ska upp tidigt imorgon för det är skolval på Säve! Idag har jag tränat basket, det var underbart roligt<3 På skolan har vi jobbat med dockteater, mime redovisning och vidare med monologerna. Har även pratat med min kära vän Amanda Jonsson<3 Vi pratade jätte länge, men vi hann verkligen inte säga allt vi ville! Så blir att prata mer i helgen igen. Jag saknar även Sofia jätte mycket<3 Vi måste prata gumman<3

Puss<3


Bosse banan


Hejsan svejsan!

Jag måste bara säga att jag är jätte nöjd med min blogg! Tack så hemskt mycket min söta blåsis<3 Amanda Jonsson du är så otroligt saknad! Tack för allt jobb<3

Dagen började med att cykla som en galning till bussen som vanligt, sedan äta frukost i den lilla idrottshallen innan skolan börjar. Första lektionen var idrott, där vi bara gick igenom kursen och sånt, även en liten vandring där vi kollade på de olika hallarna mm. Sedan till A7 där det blev jonglering och mime, upp till film där två lärare från Säve var och snacka och sedan lunch. Första dagen det var okej mat, plättar! Och då menar jag plättar och inte pannkaka som alla mobbar mig för!
Efter lunch så körde Maggie mig på packisen till henne för att hämta hennes tröja, sedan vidare mot A7 där vi tog det lugnt. Sedan kom Malin, Johan och Diana från ÖoB och så hade söta Malin köpt dem här söta godisarna åt mig<3Sjukt snällt!



Jag fick även en jätte söt apa i helgen av Maggie<3



Vi åt popcorn, godis och hade det jätte mys på rasten<3 Efter det så blev det improvisation med text och annat. Sedan cykla hem och äta, nu ska jag cykla till träningen och när jag kommer hem så har mamma och pappa kommit från utlandet<3

Puss<3


Varsågod min sockertopp!

Nu är Emmas nya bloggdesign färdig. Om du inte ser den så är det bara att trycka på F5 så uppdateras sidan och den kommer upp! 

Puss på dig Emma! Bäst för dig att du gillar den, annars får du göra en ny själv ;)

/Amanda



Vi längst fram på Lasse! :') <3

P.S - Emma, när du ska ladda upp en bild i ett inlägg, välj storleken 500pixlar :D Jag har även fixat olika kategorier som du kan lägga upp inläggen i, teater, osv. För att göra det väljer du Kategori: Vardag, tillexempel när du skriver ett blogginlägg. (Är nedanför där du skriver, ovanför Förhandsgranska och Spara & publicera knappen. :)

Jag försöker hålla hårt i nåt,men jorden vill spricka,det är lava överallt..

Tjabba tjena hallå, jag säger så!

Nä men hej kära läsare, idag så är jag snuvig, lite trött och sjuk sådär men annars är det helt okej..
Började dagen med att skippa frukosten för att jag planerade att äta den med kompisar på skolan, sedan visade det sig att bussen inte gick då jag trodde att den skulle gå så det blev att cykla! Emma blev då lagomt glad och satt på hörlurarna och hade jätte hög musik när hon cyklade och sjöng för glatta livet! Hahahhahah väl framme så åt jag frukost med mina klasskamrater och sedan gick vi ner till vårat rörelserum, där vi idag fick besök av Camilla som hade streetdance med oss fram till lunch. Det var väldigt jobbigt men sjukt kul! Efter den (VÄLDIGT GODA) lunchen så blev det röstträning och läsning. Vi läste högt ur en grimars bok och sedan skulle jag läsa baksidan och då stod det i den här boken så lär vi barn att suga och blåsa hahahahahahahhaha!! Alla typ dog.

Efter skolan så blev det en sväng med min kära vän cykeln och sedan youghurt med flingor och sylt samt en macka till middag och äppelkaka med vanlijvisp eller gräddgrejs eller var det nu var. Hedda kom fram till att det var 5.2 km till skolan och 5.2 tillbaka, så vi cyklar minst 1.4 mil per dag! Jobbigt..

Nu har jag nyss pratat med min kära Delice och ska skriva loggbok som Wolfgang ska ha in imorgon och sedan läsa igenom en bunt med text som vi ska jobba med i skolan. Efter det blir det att dammsuga och sedan idol och prata med Delice igen<3



puss<3


Kära och älskade<3

Hejsan

Då var jag efter igen med uppdateringarna..
Ihelgen har jag då iallafall spelat in 24 timmars film, med några från trean,tvåan och ettan. Det var jag, Kalle, Hedda, Maggie och Anna som var skådisar och resten filmare och allt som hör där till. Vi diskade oss själva från tävligen genom att sätta ihop tre små lag till ett stort i stället. Men filmen blev faktsikt riktigt bra, men vi jobbade från nio på morgonen till nio nästa morgon, jag sov på en matta någon timme. Filmen handlade om skitofrena haha skiter i stavningen! Jag var en präst som var bakis och gick och pratade för sig själv med gud och när jag lev sur på gud för att han inte hjälpte mig sparka jag på kyrkan och klättra upp för stuprännan på kyrkan medans det pågick ett riktigt bröllop där inne och svor massa hahaha. Det var iallfall jätte kul, men jag orkar inte skriva mer om det nu.



På söndagen sov jag mest för jag har nämligen lyckats bli förkyld och hade typ feber under lördag.

Idag måndag alltså så har jag varit i skolan där det var röst träning med Annelie och sång och andning. Sedan efter lunch var det mime, akrobatik och mask träning med Wolfgang. Efter skolan stannade jag, Kalle, Nadja och Johan tills min träning började och då cyklade jag dit. Det är så sjukt härligt att bara släppa alla tankar och springa bort tiden och samtidigt bara ha sjukt kul! Ni är toppen verkligen<3 Ni har tagit emot mig jätte bra och jag känner mig välkommen. Tror det kommer bli ett riktigt kul basket år med er<3

Puss nu ska jag äta äppelkaka med Hedda som just nu duschar och sedan sova kanske..


Uppdatering!

Då ska jag då ta och berätta vad som hänt sen jag kom hit i stora drag.

Förra veckan så började skolan på tisdag, då var det rundvandring i skolan, i både Säve där vi läser sv,no och eng osv och de andra bygnaderna där. Lunch i matsalen och efter det fortsatte vandringen, men när vi var i matsalen bestämde jag mig för att gå på toa och nä'r jag väl satt där så började jag tänka, låste jag verkligen dörren och börjadfe känna på handtaget men dörren rörde sig inte så jag satt kvar. När jag just hade dragit på mig stumpbyxorna så drog en kille upp dörren och bara OJ jag visste inte att det var någon här och jag bara hehe oj jag trodde jag hade låst! Duktigt Emma..



På onsdag började vi vara på A7 där vi har våra teater lokaler och sånt, vi lagade tacos, jag tror det var den dagen. Kollade i lokalerna och lärde känna varandra lite.


På torsdag så hade vi akrobatik med Wolfgang där vi gick på lina,stod på huvudet och gjorde pyramider. Jag är inte alls säker på att jag skriver allt på rätt dagar men nu skriver jag iallafall bara vad som hänt. Aja jag vet inte om det var den dagen eller någon annan men vi gick iallafall på vandring i Visby för att hitta till några platser, bland annat Roxy som är en av biograferna här på Gotland. På kvällen hade jag basketträning med mitt nya lag och sedan blev det bio på skolan ett tag.



På Fredag så var det work shop tror jag, där vi jobbade med berättande, det gick ut på att vi skulle göra en berättelse på tjuo minuter och försöka få dem andra att "köpa förslaget" via en presentation av filmen. Vi hade även andra teori grejer och sedan blev det helg.



Under helgen så var jag,mamma och pappa på äventyrs golf och det var faktiskt riktigt roligt även fast jag väldigt kass på golf. Jag passade även på att äta en magnum gold som jag inte tyckte var så speciellt god,men den gick att äta och glass är alltid gott när det är varmt, jag tog även mycket bilder på blommor och annat skoj.

haha den bjuder jag på!

Söndagen blev rätt lugn, lite basket vid planen som finns på gatan med mamma,pappa och Hedda, handla godis och mat, lite mys med te och muffins och så sängen.



På måndagen bar det av mot Fårön med klassen där det blev att sova till onsdag. På måndag morgon fick jag och Hedda åka in till Visby med Heddas pappa som skulle vara på lägret. Sedan blev det buss till färjan och sedan över med färjan med klassen. När vi var framme på andra sidan tog det ett tag innan bussen kom på vi satt i solen och pratade och hade det mysigt. Jag och Hedda fick för oss att vi skulle äta muffins (choklad) så när vi mumsat i oss det så var vi så kladdiga att vi var tvungen att tvätta av oss, så vi gick ner på stenarna vid vattnet och när jag skulle gå ut på sista sten kände jag hur jag började glida ner och jag bara nej nu kommer jag ramla i och mycket riktigt var halva jag i en sekund senare! Det var väldigt kul att inte ha några andra skor än foppatofflor på mig resten av lägret! Sen kom bussen och tog oss till våra mysiga stugor, jag delade stuga med Mange och Arian från film och Annika från scen.
Vi åt lunch där som var helt okej och sedan körde vi som hade teater lite övningar som man spelade mot varandra, det var väldigt kul. När vi sedan fått veta de fyra filmerna som vi skulle jobba med fick man välja vilken man helst ville spela i. Jag valde bröllopsfotografen och i min grupp var det Hedda som spelade bröllopsfotografen flickvän, Annika som spelade bröllopsfotografens mamma, Johan som spelade bröllopsfotografens systers kille, Annas mamma som spelade bröllopsfotografens syster och så jag som spelade bröllopsfotografen. Våra filmare var Mange, Dennis, Anna och Veronica. Så under dagen tränade vi på våra repliker medans filmarna kollade vinklar och sånt. Vi skulle nämligen spela så likt de riktiga skådisarna som möjligt, i varje rörelse och replik i en scen. Det var lättare sagt än gjort. När replikerna satt så blev det middag och sedan film och mys i stugorna med folk.



På tisdagen började vi arbeta klockan tio då vi körde vi uppvärmning och lite övingar innan vi samlades i grupperna för att börja filma. Jag tyckte det var ganska svårt att säga sin replik rakt in i väggen, som skådespelare är man van att det sitter någon mitt emot en som reagerar på det man säger, men när man spelar in film så sitter det ibland ingen där. Det var rätt mycket jobb som man inte tänkt på bakom den där lilla scenen. Det var liksom inte bara att filma allt och sen var det klart, utan filmarna hade mycket jobb eftersom det var mycket inställningar som skulle ställas in och under våran scen var det cirka trettio klippningar så det tog ett tag. Medans man inte filmades var man så trött så man somnade på golvet. Men efter många timmars arbete, två tekniska fel med kamerorna och mycket skratt och tabbar var filmen klar att lämnas in. Då var det middag och efter det film, filmen vi såg var rätt konstig eller om man hade följt med i den kanske den hade varit bra.. Istället sov vissa och Jag, Maggie, Malin och Johan satt på kuddar på golvet och drog massa dåliga skämt om rollerna och annat. Vi fick även massa marabou choklad från Ica av lärarna för dem hade smält så det var gratis att ta. Mot kvällen blev det att gå ner med massa människor till stranden för jag, Malin, Hampus och Johan skulle nämligen bada hade vi bestämt, men gud så kallt det var! När vi badat satt vi och massa andra människor från klassen vid en eld och det var sjukt mysigt, helt svart med massa stjärnor och folk som spelade gitarr och sjöng. Vi tog även ner massa täckten som vi kröp in i för att inte frysa ihjäl vid typ två på natten, efter det gick vi alla in i en stuga och satte oss i sängarna med bra musik och prat. Vid tre så var vi sjukt trött så jag, Malin, Frej, Anna och Hampus gick till deras stuga och satte oss där och prata. Jag och Frej fick för oss att klättra upp för stegen till de andras stuga för att skrämma dem. Så jag klättra upp, men dem blev inte så rädda för dem hade inte somnat än. Så istället följde dem med oss till Hampus, Frejs, Malins och Annas stuga, där satt vi till fyra, fem tiden och sedan blev det att jag sov med Malin i hennes säng för jag orkade inte gå till min stuga.



På onsdag blev det frukost och sedan en promenad till Ica och buss och färja till Visby. När jag kom till lägenheten skulle mamma och pappa till flygplatsen för dem skulle åka med flyget till Tunisien så jag följde med och kramade dem och sedan hem och äta och sova.



På torsdag var jag så död, det var en rolig dag i skolan som vanligt då vi improviserade massa och hade det kul. Efter skolan tog jag och Hedda bussen hem och åt nudlar,ägg och sötsursås samt grillkrydda och saft. Sen tillbaka till stan för jag skulle träna basket och Hedda skulle till skolan för att umgås med två:orna, tre:orna och ett:orna som hade en rolig kväll som två:orna hade ordnat. Träningen var väldigt kul och dem har verkligen varit jätte snäll mot mig och jag tror det kommer bli bra det här, även fast jag såklart saknar mitt lag sjukt mycket! När träningen var klar duschade jag och gick till skolan, där folk hade börjat gå och jag och Hedda planerade att åka hem kvart i tio med sista bussen. Men vid halv tio kom Elin, Jonte, Joar och Johan och ville att jag, Hampus, Frej, Hedda, Anna och Malin skulle följa med hem till Jonte och umgås, så jag och Hedda sov hos Malin istället. Det var en rolig kväll och vid ett åt vi några mackor hos Malin innan vi somnade.



Idag alltså fredag så vaknade vi hos Malin då vi åt frukost och sprang till skolan. Risig var man också med toffafopplar, mjukisbyxor, trasiga sockar och alldelens blöt av regnet när vi kom till skolan. Men det var bara att sova lite under rasterna och vi jobbade ganska lätt idag med improvisation, rörelse, balans, jonglering och klassforum. Våra lärare är verkligen shysta, det var någon som sa att han/hon var hungrig och genast åkte våran lärare Niklas och köpte frukt åt oss. Innan vi slutade fick vi även mackor och efter skolan gick jag, Hedda och Malin på cykel till affärn och handlade innan jag och Hedda tog bussen hem och åt pizza. Nu har jag suttit flera timmar med det här inlägget och nu är jag så sjukt trött! Nu ska jag se på tv och imorgon ska jag vara med i ett projekt där man spelar in film från klockan nio på morgonen till nio på morgonen nästa dag. Sedan skickas in till en jury som kollar på den och om den blir utvald så vinner man en resa till stockholm där man får göra massa roliga grejer. Men alla bidrag visas på bion här nästa vecka tror jag det var. I min grupp är det jag, Maggie, Kalle, Karin och en som gick ut trean förra året. Det kommer nog bli väldigt roligt tror jag.



Ha en trevlig helg puss<3

Hej

Hej det här är alltså min nya blogg!
Jag har varken fixat headern eller något,men det ska bli.Men nu kommer jag skriva här iallafall och det får se ut hur det vill.


RSS 2.0