Fullt upp <3

Vad har jag gjort sen jag sist bloggade?

Torsdag - Heldag i stan med Sofia, bakad potatis med kycklingmacka och sallad på Dagobert, shopping och träning på Inpuls.
Fredag - Tog det lugnt, såg på en film som hette " A little bit of heaven", sorglig men riktigt bra. Efter lunch körde jag (japp ni hörde rätt), lilla jag satt vid ratten enda in till Dollar store, så det blev både rondell körning och kaos i Storheden. Sen drog vi en sväng in till stan, där jag blanda massa lösviktsgodis. Efter det åkte vi till farmor och åt ren/älgskav med hemmagjord potatismos och marängpaj till efterrätt. Mätta och belåtna begav sig hela familjen (tre personer) till Pontushallen för att se på Lf, som förlorade. Aja kul att titta i alla fall, men måste erkänna att det var roligare att se förut när det var fler Luleåspelare med. När jag kom hem, tittade Josefina förbi och vi pratade på till mitt i natten, saknat flickan<3

En Emma på vägen är bättre än en Emma i diket

Jag har övningskört för första gången idag, hihi det var ju super kul. Trodde att det skulle vara jättesvårt, men så svårt var det inte. Jag fick köra i en rondell till och med och gissa vad? Jag körde inte ner i diket eller på något olämpligt och jag fick inte ens motorstopp. Emma är just nu en nöjd tjej som även lärt sig att parkera snyggt.


Trodde ni att  den här busiga lilla tjejen, skulle köra bil en dag?

Nu ska jag äta middag med min bästavän och hennes familj hos oss, det blir tacos, mums.


Änglar

Hej kära läsare

Jag vet att det är tråkigt när jag inte lägger upp några nya bilder, men grejen är att jag inte har med mig min bärbara dator, där alla finns. Idag så ska jag och äta på Idas skola, vara med Carro och äta middag med min och Sofias familj, ska bli en underbar dag och jag lovar att ta med kameran.


Tagen från Amandas  blogg

Kvällen hos Amanda igår var så fin<3 Det är konstigt att man kan tycka att det är så otroligt fint att bara sitta och prata i timmar<3



Lov

Hej

Lovet är för roligt för att slösa bort det på att blogga, då kanske ni tänker att hon måste ju ha lite tid över, jo det har jag, men då tränar jag eller så pluggar jag.

Söndag: Sofia sov över från lördag till söndag, hur mysigt som helst<3 I lördags fick vi för oss att vi skulle spela The Sims 2, nostalgi. Så ja, vi satte oss och spela till två på natten och var helt nostalgiska, det var som för fem år sen<3 På söndagen fortsatte vi, tills hon var tvungen att åka och träna. Då åkte jag med moster, momor och Ida till boden för att se på Ida när hon spela innebandymatch. De var jätteduktiga och vann stort, är så stolt över min kusin<3 Blev jättesugen på att börja med innebandy när jag satt där och titta, så nu har jag kollat upp lite lag och så, så får vi se om det blir något av det.



Måndag: Plugga, träna, skriva manus, fira farmor som fyllde år, promenad med Glory, Sofia och Kompis och Hockey tittande hos moster<3



Tisdag: Idag har jag varit och simmat och ska och äta palt och klappgröt hos mormor och morfar om ett tag, mums! Sen ska jag och min paltkoma dra oss mot Amanda och spendera resten av dagen där<3


Barcelona 2009 eller 10

Puss<3

Jag är lapp, å jag har mina renar...

Nu sitter jag hemma, har just tagit en norrländsk uppfriskade dusch och ska om ett tag på loppis i G-stan. Har inte så mycket planer för dagen egentligen, ska mest ta det lugnt, äta kinamat och träffa Sofia<3
Annars så ska jag försöka fota det jag köpte igår, så ni får se det.
Fotot är från förra hösten, har inga bilder på pappas dator.
Ha en underbardag<3

I stockholm

Vi känner varandra genom tusen fenomen och du var redan där, min dröm var redan du<3



Här sitter jag, på ett tåg mot Luleå, jag har åkt ungefär fyra timmar nu. På tåget kan man roa sig med att dricka Brämhults blåbär och hallon smoothie, skriva manus till en novellfilm, äta Tutti Frutti ringar och lyssna på bra musik.



Vad har jag då gjort innan jag steg på?
Jo, jag har vaknat klockan fem, ätit rostade mackor och druckit te hos min älskling<3
Knallat ner till båten.
Myst med min pojke på båten
Sett på Tom och Jerry och Trollkarlen från Oz
Ätit chips och juice till frukost
Tagit båtbussen till Stockholm
Dragit runt Mange på bland annat tre olika H&M butiker
Handlat godis på en söt liten svindyr affär
Ätit Cheeseburgare på Donken
Köpt mysiga sockar
Pussat på min pojke innan han klev på tåget
Virrat runt på T-Centralen som alla andra stressde Stockholmare
Knuffat mig fram för att hinna till Ikeabussen
Varit på Ikea med mina föräldrar
Tryckt i mig varmkorv och pizza slice
Och köpt onödigt med söta saker


Lov

Imorgon bär det av hemåt, till huvudstaden, Norrland, Luleå och sedan sist men inte minst, byn.
Först blir det färjan till Stockholm, vilket kommer gå rätt snabbt eftersom mange ska åka med samma<3 Sen blir det shopping i Stockholm, innan mina föräldrar och jag tar tåget till Luleå.
Lovet kommer nog bli rätt hetsigt (som alltid), jag vill hinna träffa så många och göra så mycket... Är rädd att jag inte kommer hinna allt.
Lite planer för lovet:
Åka på Ikea
Äta palt och klappgröt hos mormor och morfar
Gå på loppisar med Sofia
Sova över hos Sofia
Ha myskvällar med Amanda och eventuellt shoppa
Gå på second hand butiker
Vara mycket med min hund Glory
Träffa min släkt
Vara med min kusin Ida
Simma och gymma
Fira farmors födelsedag
Träffa Josefina och prata ut om allt konstigt man kan tänka sig
Hinna träffa Carro (har inte träffat henne på hur länge som helst)
Se på basketmatcher
Vara hemma
Halloweenfest
Ha galna kvällar med Izza, Hanna, Lina, Tilda och Sofia
Fota
Måla
Shoppa
Basta och bada bubbelpool
Äta på max
Äta kinamat



Kärlek, kärlek, kärlek<3

Hejsan svejsan alla pigga och glada!

Förlåt för att jag inte skrivit på ett tag, men jag har haft föreställningar och sånt hela tiden. Idag är det torsdag och sista dagen på A7 för mig på ett tag. Efter höstlovet har vi nämligen kärnämnen, så idag har vi våra två sista föreställningar av Lingonbacken, Fuck my life. Det känns lite trist, men vi kanske kör en eller två extra föreställningar senare, för alla som vill se den har inte fått plats, det har varit fullbokat alla allmäna föreställningar. Veckan har varit super rolig och jag älskar verkligen att stå på scen, så jag ska njuta varje sekund idag.



Det är inte bara föreställningar som ligger på schemat idag, jag och min älskade pojkvän firar nämligen ett år, så vi ska gå ut och äta sushi och så ska jag sova där, det kommer bli mysigt som alltid<3 Jag älskar dig Magnus Persson.



Ha en fin dag<3

Tjejkvällen som rockade



Mysig söndag trots att jag legat i sängen halva dagen. Är rätt sjuk så hela dagen fram till tre gick till att ligga i sängen och se på One tree hill och knapra alvedon. Efter det tog jag tag i lite städning innan jag begav mig mot bussen till stan för en underbar tjejkväll med mina fina vänner Mimmi, Diana och Hedda<3 Dagens middag bjöd på pankakor med grädde och sylt, ost och kex, blåbärspaj, kortspel och filmen "The boat that rocked". Våra fina söndagar gör en så glad, ni är underbara tjejer och förlåt Mimmi för att jag startade gräddkriget, jag tycker vi sluter fred, hihi<3

Mimmi stod för kameran ikväll











Bilder från tidigare kvällar






Media

Ja då var tre föreställningar avklarade, det har gått riktigt bra och har varit otroligt kul! Tyvärr har jag blivit sjuk och har inte mycket ork, så tänkte att jag kunde åteminstone länka lite från tidningar och radio, så kan ni roa er med det.

http://www.helagotland.se/noje/default.aspx?articleid=7163449

http://www.helagotland.se/noje/default.aspx?articleid=7163176

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=55&date=2011-10-13

På den sista länken väljer ni 8.30-9.00 och sen kan ni spola till 11 minuter har gått

En dag

Hej

Just nu sitter jag barnvakt, men jag tog med mig datorn för Leia ser ändå på barnkanalen. Jag har just lagat makaroner och köttbullar till oss, snart ska vi nog se på Bolibompa.







Imorgon vid två är det preimär för vår föreställning Lingonbacken, Fuck my life. Innan föreställningen ska Diana, Maggie och jag till Gotlandsradio för att vara med i en intervju och berätta om produktionen och senare på dagen kanske tidningen skulle komma. Just nu är jag väldigt trött, har ont i huvudet och öronen. Hoppas det bara beror på vädret och hur mycket jag arbetar, för jag vill verkligen inte bli sjuk till premiären.





Annars finns det inte så mycket att säga, kvällen kommer gå åt till att plugga repliker och ladda inför föreställningen. Gick ganska bra på genrepet idag, så hoppas det ska gå bra imorgon. Vi hade en gästlärare idag som tränade röst med oss, så känns mycket bättre nu.

Puss<3

Tjejkväll<3
































En mysig promenad

Nu kommer lite foton från promenaden igår

















Burkar



49 kr Åhlens



79 kr Åhlens



149 kr Åhlens


Orden som flöder



Öppna ögonen, så kommer du se saker som du aldrig tidgare har sett.


David



Min söta kusin David

En helg med massor av fina<3

Hej

Helgen har varit fin, det har hänt saker hela tiden så det är därför jag intre skrivit. I fredags hade Veronica, Hedda och jag filmkväll på skolan i visningssalen. Vi såg på Anne Franks dagbok, en rätt dålig version faktiskt, men efter det såg vi på PS I love you, som är en av de bästa filmer jag sett, gud vad jag grät. Om ni inte sett den tycker jag att ni borde det. Vi tjockade även i oss maxmat, choklad, godis, sourcreme ringar mm. Efter det drog jag till Rachel där det var massa folk, men mest från vår skola. Sen blev det att cykla hem.
På lördagen hade jag match, vi förlorade, efter det gick jag till Hedda och duschade. Sen cyklade vi till Coop och handlade innan jag tog bussen hem för att sitta barnvakt. Jag följde först med och badade på min hyresvärds jobb, skönt att bada bastu! Sen när hon skulle iväg gjorde vi hamburgare och pommes och såg på tv. Efter ett tag dök älskling upp och så satt han och jag där till halv sex på morgonen typ, lite trötta var vi.. När vi kom hem blev det bara att sova.

Idag har vi varit på en mysig promenad, ätit currykyckling med ris och myst. Snart kommer Mimmi, Diana och Hedda hit för att ha tjejkväll, med hembakad pizza och annat gott. Ganska mysig helg ändå<3







Lite bilder från förra gången

Skålar och Tallrikar



69 kr Åhlens



79 kr Åhlens


Muggar



69 kr Åhlens

Fina glas



69 kr Åhlens



49 kr Åhlens



39 kr Åhlens


Sött






249 kr, Åhlens





Den här skulle jag vilja ha, den kostar bara 125 kr, den är ifrån Ellos


199 kr, Ellos


299 kr, Ellos



Du väljer


Problem kommer alltid att finnas, men det är du som väljer hur du vill se på dem.


Ida<3


Världens sötaste Kusin<3

Önskar att jag hade

http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/Nora_dress/

http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/Regent_dress/

http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/minny_dress/

http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/Jannicke_dress/

http://www.bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/lulu_dress/

Monster

Idag har det städats på skolan, det måste ju vara snyggt när vi ska ha föreställning. Alltså ingen kan ju ha städat låder och skåp på flera år, fanns elevarbeten från 05 typ. Smart som jag är tar jag på mig att göra lådor och sånt där det finns damm och får jätteont i huvudet, eftersom jag har astma. Efter maten satte sig Diana och jag på ett café, jag åt en kanelbulle och hon en kolakaka, mums. Sen blev det idrott med fys.
Nu ska jag och Hedda äta spagetti med tomatsås och dricka monster, hihi mys<3




Foto från första veckan med klassen


Fika

Idag har jag övat på scener till föreställningen, varit med på fotot av affischen, fikat med Diana och Malin på Hedbergs (kladdkaka med grädde och te), suttit barnvakt och nu ska jag mysa med älskling<3


Saknar dig Sofia<3





Jag saknar dig finaste Sofia, om du bara visste hur mycket jag faktiskt saknar dig<3


Vanligt

Dagen igår bestod av städning och skola, dagen idag består av träning.
Ja det där lät ju väldigt roligt, nädå jag har det bra. Manuset blev helt klart idag och nu håller vi på att köra igenom det, vi verkar ha lyckats trots allt. Fast det skrämmer mig att det är typ en vecka kvar till preimär! Aja så är det, bara att göra sitt bästa så kommer det nog bra.


Det här är inte vår teater, bara en bild från google.

Det här är jag



Vem är jag?
Jag är Emma, en sjuttonårig knasig norrländsk skådespelerska, som spelar basket och är bosatt på Gotland. Jag är inte lång, jag har normal skostorlek, jag tror jag har rosa tandborste, jag bor ensam i en tvåa som jag inredd med fotovägg och mysiga saker i alla olika färger och former. Jag kan laga mat, men älskar att baka, speciellt kladdkaka! Mitt sötsug är inte normalt, men jag älskar att motionera, vilket är tur, annars hade jag nog varit stor Emma istället, men det hade nog varit fint det med. Annars fotar jag som en galning, står framför filmkameran, spelar teater, hoppar efter returer på basketplanen, bär rosetter och klänninar och försöker få ut vad jag kan av min tid på jorden. Ja det är jag Emma Henrietta Öhman.

Lilleskutt

Det här hittade jag igår








Spritt språngande galen

Jag har haft en fin helg.

Gårdagen började med en massa mys med min älskling, vi tog även en promenad till en utsiktsplats där man såg hela Visby, hur fint som helst. Efter det cyklade vi in till stan, där han gick in till sig och jag fortsatte några dörrar i korridoren och mötte Veronica.


Redigerad


Orginal

Vi drog ut på stan för att  shoppa, eftersom det var kulturnatten så fanns det massor av roliga saker att titta på. Vi hittade även några små loppisar, där vi köpte lite grann.












 När vi gått runt och shoppat och myst i över fem timmar, var vi rejält hungriga, så vi gick för att hitta en mysigt ställe att äta på som inte kosta allt för mycket.





När vi letat i drygt en timme, gav vi upp och köpte glass istället, det var det inte smart alls och vi började på skit illa. Så det sluta med att vi blandade vår egen sallad på Ica och cyklade hem till Veronica och såg på Björn Gustavsson.



Senare på kvällen strosade vi runt med Maggie inne i Visby, kollade på ruiner, konst, bilar, åt laktosfri risifrutti och dansade till galen musik på tivoli. Ja en fin dag blev det<3


RSS 2.0