Shopping och sånt fint!

Hej

Nu var det ett tag sen igen, har hunnit med shopping med både min fina vän Amanda och med Ida, moster och mormor<3 Har blivit en ny bikini och en extra topp, två bh:ar, en skjorta, en blus, ett par levis jeans shorts, ett par shorts, en vit skjorta, en liten ask, en vitlöks press som är formad som en fågel, två böcker, ett par trosor, en söt ring med en uggla på och, två ljuslyktor en prickig tröja.
Har även hunnit med en loppis med mamma, pappa och farmor, där det blev en väska, tre ljuslyktor, ett nytt duschdraperi, en skin jacka, två jeans, en tröja, en pensel flaska, en ram, muggar och glas. Ja har jag köpt mycket på en vecka? Hihi kanske, men är man shopping galen, vad gör man? Tänkte ta kort på väskan, men det andra får ni se när jag kommer till Gotland och packat upp det.



För imorgon lämnar jag Luleå för en tid och åker till min pojke några dagar<3 Efter det bär det av med flygande vingar till paradiset Gran Canaria, där bara ska ligga i solen, bada och äta en massa gott<3


Jag hade tänkt flyga som denna, som jag fotad på Gotland i våras


Mina födelsedagspresenter




































Fick inter datorn, utan den som är under som skyddar, fläktar och har inbyggda högtalare




Bild tagen från google, tar en själv senare, men ni får den här så länge.

Denna underbara fick jag också, men som sagt kommer "riktiga" bilder sen





Det som inte finns foto på kommer upp senare, det är därför att jag fota allt på samma dag och då hade jag inte fått allting. Fick en parfym och en gullig smyckad ask av min älskling och pengar av några och en tröja med min älskade Lasse Winnerbäck. Samt en dag på stan med mat och shopping tillsammans med moster och Ida, vilket jag ska gå på imorgon.

Tack för alla presenterna<3

Du är den som håller ögonen öppen på natten för att se att stjärnorna fortfarande lyser

Hallå Hallå!

Jag vill bara börja med att säga att dagen igår var helt fantastisk! Efter jobbet blev det att cykla med Sofia och mamma till stallet och rida, var sjukt kul. Har alltid velat gå i ridskola, men har ju aldrig fått och nu får jag till och med trava själv, känner mig lycklig och stolt. Bonita är en så fin häst också och igår visade hon sin bästa sida i travet, duktig polle. Tog en hel del bilder, men har inte laddat in dem än.

 

Efter ridturen, cyklade vi hem och bytte om, för att sedan gå på en trerätters middag hos Sofia<3 Det blev indiskmat och som tradition spelade vi pictionary, vilket jag och Sofia tog hem som vanligt, hihi.

Nu håller jag på att packa min saker, om ungefär en vecka åker jag mot min älskling, för att sedan åka till Spanien, Gran Canaria i två veckor. Känns sorgligt att packa mina grejer igen, samtdigt som jag saknar alla så mycket! Hur kunde sommaren gå så fort? Har inte alls hunnit det jag hade tänkt..

Hur som helst ska jag varken deppa eller se framåt, utan just nu har jag en underbar dag på stan med min söta vän Amanda att längta till och om jag inte tror helt fel så kommer det bli väldigt kul<3

B&J, Bemma och Josefina

Fin sommarkväll med Josefina och My.
Dagen började med att jag jobbade åtta till fyra, sen kom Jossi till Coop där vi gemensamt köpte en dricka och chips. Efter den trippen tog vi en tur till Ica Maxi och köpte två olika sorters B&J. Så kvällen har spenderats där, tjockandes till en rolig film. My kom och underhöll mig medan Josefina sprang runt på lite allt möjligt, klockan nio blev snart ett och nu måste jag sova..

Har ett jobb att stiga upp till<3

 Kisen, foto taget i sommar hos älskling

Den spanska munharmonikan igen!

Halloj! Det är Munharmonikan här igen.
Jag har skrivit ett "gästbloggsinlägg" Hehe...

Ja, Emma sitter och äter "laktosfri" glass. Synd för henne som inte kan njuta av en riktigt, god mjukglass. Aja.. Nu får man väl börja snacka om sig själv.

Jag är en tjej på 10 år... Jag älskar djur och typ att spela klarinett m.m Men, JUSTE jag älskar, datorn och förkortningar. Allvarligt förkortningar, är  awesome. Okej, jag tycker att det är kul, att åka utomlands. Älskar Gran Canaria det är så himmla kul där. När jag åker dit igen ska jag sola, Bada käka godis m.m

Mina idol är Adele. Hon har en så bra låt.
Ja, snart börjar ju skolan *suck* ( Får längre skoldagar också)

Har ju mitt underbara marsvin Teodor. Oj, nu höll jag på glömma Glory min underbara hund.
Går i många sporter också.

Men, nu börjar jag bli less här på att skriva så att...

Puss o Kram
/Den spanska munharmonikan

Monharmonikan betyder "munspel" på gammel svenska.
Tjing Tjong!!!











Sommar

Halloj på skoj!

Jo nog har det hänt mycket skoj och ploj på senaste tiden, därför jag inte riktigt varit aktiv här.. Haha eller ja, inte mycket är väl lite fel att beskriva min bloggtorka som. Hur som helst så har jag jobbat mycket, varit , sovit, myst och busat med min bästaste Sofia<3 Varit på Jennifers födelsedags grej, där jag träffade alla sunderby tjejer man inte träffat sen förra året typ (vissa av dem i allafall). Gått långa promenader med min söta hund Glory, fotat en hel del, varit med husvagnen till Haparanda med mormor, morfar och Ida, åkt till Finland, shoppat en massa kläder, varit på Ikea där jag köpte tallrikar, glas, skålar, pizza kniv, safttrattar, sprayflaska, strykbräda, stekpanna, två pack med rosa och gröna ljus, en mugg, två packet med olika burkar, snygg lila skrivbok med träd motiv och ja en hel del till. Jag lägger nog upp bilder senare på fynden. Min övriga shopping har bestått av en snygg spetsblus, blommiga cykelbyxor, en svart högmidje kjol med vita prickar, en second hand högmidje kjol med svart och vitt mönster, en svart liten väska med en blomma på, två par sandaler ett par bruna och ett par svarta. Idag hade jag min namnsdag, Emma, jag fick ett par svarta träskor och ett par blommiga strumpbyxor av mamma, världens finaste<3 Har jag nämnt att jag älskar kläder? Förutom det har jag varit i stugan, som jag faktiskt är nu, ätit jordgubbar, körsbär, godis, chips, glass, haha ja mycket gott har jag tryckt i mig i sommar. Som tur är har jag tränat lite grann i alla fall, jag har sprungit och cyklat lite, men mycket basket har det sorgligt nog inte blivit..

Saknar Gotland mycket nu, samtidigt som jag redan börjat sakna att vara här, även fast jag inte åkt än.. Känns konstigt att bo på två ställen, som om man har två olika liv, fast man är en person som vill vara på båda ställerna samtidigt. Jag har nu insett att jag inte kan det och försöker njuta av att vara i nuet och ta framtiden senare. Men jag kan ju inte undgå att jag verkligen saknar mitt basketlag, min klass, min pojke, min lägenhet, mina vänner och att spela TEATER! Aja nu ska jag sluta rabbla och njuta av mina färska jordgubbar och glass. Om två veckor drar jag med planet till Spanien, om en och en halv vecka åker jag till min älskling och om en dag så jobbar jag.. Haha nä men det är kul på jobbet också, man tjänar ju pengar! I veckan är jag ledig lite så då ska jag umgås med Amanda, Sofia, Josefina och kanske någon fler. Måste hinna vara med Carro också! Har rensat massa bilder på datorn nu, så snart kan jag börja ladda upp lättare och finare bilder. 

Puss och kram Emma är i stan! 

Just the way you are..

Hemma efter en veckas hårt arbete. Nu är jag ledig fram till nästa söndag, känns helt underbart! Imorgon kommer dessutom min underbaraste hit och som jag har saknat honom<3 Veckan kommer bli hur fin som helst och gårdagen hemma hos Hanna med Izza och Lina var riktigt mysig<3



Förutom det har jag klanta till mig oerhört mycket, igår på jobbet hade någon stoppat en planka på golvet, som inte brukar befinna sig där, det resultera i att vagnen men jordgubbar välte när jag skulle över. Även skräp flög ut från vagnar under dagen och kunderna bara log och såg ut attg brista ut i skratt.. Ja det är så härligt att vara jag! Tempot var typ uppe i hundra km i timmen typ, men som tur är har man trevliga arbetskamrater som piggar upp en.



Du är min vän i livet..

Vädret är för bra för att sitta här och skriva, böckerna som jag fastnat för går inte att släppa förens ögonlocken somnar, vännerna är för fina och jobbet tar för mycket tid. Ja nu har jag i princip sammanfattat veckan. Jag har jobbat sen i tisdags och medans jag inte gjort det har jag läst en underbar serie böcker som heter "Tillsammans" väldigt lättsamma, men en bra start att börja med efter min lästorka. Sofia och jag har även varit ut med våra fina hundar, badat en massa och solat. Igår var jag på kör introduktion och jobbade extra.


En fin bild på Hedda, tagen av mig för ett bra tag sen


Min kusin Ida förra midsommaren, bild tagen av mig


Jag förra midsommaren, Delice fotar med min kamera

MUPP

Min saknade Delice och jag, förra midsommaren<3

Helgen kommer bestå av jobb och vänner. På lördag blir det att sova hos Hanna med masa fina och underbara personer och på söndag är det planerat att jag ska träffa min saknade Josefina<3

RSS 2.0