Bajs

Hallå!

Vädret är på topp, det är helg, Sofia är här, jag ligger i sängen och slappar och fåglar bajsar på mig så allt är alltså underbart! Eh vänta nu backa lite fåglar bajsar på mig, väldigt fint och trevligt och ja sånt man bara är med om för att man heter Emma. Gårdagen till ära var jag och mina fina klasskamrater ute på en varm och skönt promenad i solen till bussen. Vi går under gröna träd som blommat och solen stekar, när jag plötsligt ser en stor bajskrov ramla ner från himlen just bredvid mina fötter och säger gud vad äckligt. Mer än så hinner jag inte säga fören en fucking äcklig vidrig illa luktande, ful, korvig, stor, fet, helt brun bajskrov landar på min axel! Jag skriker slänger av mig min svarta kofta, gnider den mot gräset, hoppar på den, petar med pinnar på tröjan, gider löv mot den, skriker, halvt grinar och får leva med kommentarer som oj vad det börjar lukta bajs, du fåglar är väl fina, Emma kommer du ihåg fågeln och vet ni vad jag svarade jo jag kommer ihåg den fucking äckliga fågeln och om jag blir en fågeln någon gång i mitt liv då jävlar ska jag bajsa på alla människor!

Annars var dagen väldigt fin, vi gick och såg på några uppträdande i Västerhejde där några av de personer som hjälpt barn i världen var och pratade, sjöng och dansade. Efter det åt vi lunch i solen och åkte hem. Sen tog vi det bara lugnt såg en film, åt och cyklade in till stan för att se treornas föreställning, den var väldigt rolig!

Nu ska jag äta frukost och sedan ska vi in en sväng till stan och kanske äta lunch där, titta lite i affärer och visa Sofia runt i Visby. Ha en fin lördag<3


Krig och kungar så jorden gungar..

Tillbaka på min fina ö, till alla söta och min egen lilla sambo och lägenhet. Känns skönt att vara tillbaka samtidigt som jag saknar alla hem och längtar efter alla. Hann inte träffa alla under lovet heller, det känns lite trist sådär, men bara att försöka träffas mer nästa gång. Lovet gick för fort och innehöll tok för mycket läxor. Idag har jag avklarat provet i matte eller jag hoppas jag klara g iallafall. Kom på mig själv direkt efter att jag gjort några slarvfel, men min snälla och mycket förstående matte lärare ville inte ge mig tillbaka det så jag kunde fixa det. Kände mig även allmänt risig, med gårdagens smink, oborstat hår, trött och förkyld.

Idag har jag och Hedda bara varit hemma och pluggat typ hela dagen, har ett underbart prov i historian som väntar på mig på fredagsmyset. Iallafall så kom min älskling och mötte mig igår natt när jag klev av båten och där spenderade jag även natten, kan det vara rimligt att sakna en pojke så mycket? Somna i min pojkes armar och vakna där morgonen där på och då var det bara att pallra mig till skolan.

Nu ska jag typ sova, imorgon kommer min älskade Sofia hit och ska vara här hela helgen<3 Åh längtar! Bara jag kan få in all historia i huvudet så jag klarar provet. Nu ska jag drömma om krig och kungar så jorden gungar.

Här kommer lite bilder på min charmiga kusin David<3









Kärleken<3

Söndagen var super fin<3 Jag och Sofia sov i tält, det var varmt och mysigt och när vi vakna kunde man gå ut och känna gräset under fötterna<3 Blev även att gå ut en sväng med min fina hund och träffa Ida, David, moster, Ricke, moffa och mommo<3

Tack för presenten mormor och morfar! Ni vet att ni inte behöver ge saker till mig för att visa att ni älskar mig. För det viktigaste för mig är att ni alltid finns där och det är de som ni ger från era hjärtan och som kommer direkt in i mitt.

Jag älskar er<3




















Galenskap och lycka<3



Godmorgon<3

Det blev en mysig moppe tur med Josefina till g-stan där vi satte oss och prata länge och åt varsin Twister. Twister är så underskattad glass, tänk egentligen hur god den är och bra pris. Den ska jag köpa mycket i sommar! Efter det blev det att åka till farmor där många andra även väntade, blev mycket mys och god mat.

Det är sol idag med så jag har passat på att steka lite och äta kakor, godis och druckit te, mums. Igår när jag och Jossan pratade, började vi spåna på sommaren, gud vad mycket kul det kommer bli! Jag längtar<3 Men innan dess väntar massa plugg, suck! Veckan som kommer består av två stora prov och veckan efter är det nationella och inställd idrott, deppigt värre.. Som tur är kommer Sofia till mig till veckan och ska stanna hela helgen så kommer bli mys.

Ikväll ska hennes familj komma och äta mat hos oss och sen ska vi kanske sova i tält<3 Gud vad jag älskar denna flicka, då, nu och livet ut<3


Solsken

Jag kommer med solsken till dig, jag kommer med solsken till mej..

Ja hej hej kära påsk och underbara väder<3 Det är sol och fint och jag ska gå ut på en lång promenad med min fina Josefina och äta glass<3 Efter det ska jag till Farmor och äta påskmat med släkten. Igår var jag hos Mormor och Morfar och åt med kusinerna, Moster, Rikard och Danne. Jag fick ett nytt silver peace halsband av Moster med familj<3 Mitt gamla blev mest troligt stulet. Tack så otrligt mycket, det var jätte fint och jag ahr saknat mitt så mycket<3 Fick även massa tuggummi av mamma och pappa, en feberermometer (känns som att de var en vink på att jag borde vara sjuk mindre), godis, ett par jätte söta pyjamas shorts, rosetter och annat. Av mormor och morfar fick jag 200 kr, godis, en ljusstake som morfar gjort själv och en prydnads byggnad som morfar gjort. Tack så mycket alla fina och gulliga. Nu ska jag rusa puss<3

Ursäkta om det är mycket fel stavat skrev det här på en min typ.
 Skolavslutningen i nian


Veckan som gått shuuuuuuuuuu

Hej

Har inte tid att skriva här trots att jag har lov. Jag är hemma nu och har fullt upp hela tiden! Kliver upp kring sju och är vaken sent. Jag vill hinna med så mycket, träffa så många och de tar på krafterna. Tänkte nu skriva vad som hänt sen sist, så både ni och jag kommer ihåg det.

Söndag: Satt ute i solen med Sofia<3 Fint väder och skönt att vara ute. På kvällen blev det film hos mig med Lina, Tilda och Sofia. Blev att se två filmer och äta en massa gott. För att smälta kladdkakan tog vi en promenad till Sundis där jag mötte Modig och Jempan, byn är så liten!

Måndag: Upp tidigt, gymma, shoppa två högmidje shorts, ett par i jeans och ett par svarta båda från Moki, jag vet inte om jag ska ha båda eller bara ta ett par.. Kostade trots allt 250 kr. Så otroligt fint att ha ett par högmidje shorts och ett linne instoppat till solbrillor och sandlar, vill ha sommar nu. Efter det blev det tandläkaren och efter det bowling med Moffa, Ida och David<3 Jag och syrran vann fyra i rad, Girl power! Sen blev det palt hos Moffa. På kvällen gick jag, mamma och pappa över till Faster och kusinerna för att se Lf som spelade borta mot Norrköping. Det blev vinst, mys och go fika. Underbar dag<3

Tisdag: Plugg, sola och ta det lugnt med bästa Sofia<3 Det är så härligt att bara kunna vara och ändå ha så otroligt kul<3 På kvällen körde jag in på moppen till stan för att se filmen Rio på bio med Lina, Johanna, Tilda och Hanna<3 Den var sjukt rolig och jag som inte sett en 3D film på flera år blev glatt överaskad. Den var söt och rolig och vi gick skrattandes därifrån. När jag kom hem kom Sofia över och vi såg på tv ett tag och sen blev det att sussa.

Onsdag: Ja idag har jag klivit upp tidigt, lunch hos Lina vid 10 eller ja vi kom dit då<3 Jag körde min fina moppe och sen satt vi och såg på en film och efter ett tag så tog vi lunch. Det blev kycklingsallad med god dryck och såser. Linas mamma är sjukt bra på att laga mat! Efter det blev det tv spel och kladdkaka och en till film. Vi hann även med att läsa lite Vr och sen körde jag hem. Nu sitter jag här och tänkte försöka plugga lite innan jag ska till stan för att träffa Kajsa och se på Lf med Sofia efter det. Kom igen nu Lf nu tar vi oss vidare till Final<3




Vill ha<3

79 kr H&M


199 kr H&M

99 kr H&M
199 kr H&M

149 kr H&M




3-pack örhängen - Mörkbrun24.50 kr H&M

Örhängen - Korall/rutig19.50 kr H&M

149 kr H&M

99 kr H&M

179 kr H&M

299 kr H&M

Armband 49 kr H&M

149 kr H&M

149 kr H&M

399 kr H&M

299 kr Bikbok
299 kr Bikbok

Ring 49 kr Bikbok

Örhänge - 100% Metall20 kr Lindex



2-pack hårspännen Svart39.50 kr Lindex

Shorts Grön199 kr Lindex

Shopping gör livet lite busigare<3

Hej hå nu är jag ute och går!

Inte bokstavligen, men jag har vandrat/åkt båt/buss/tåg och bil till fina Luleå<3 Min hemstad, som nu för tiden inte är så kall. Ja ni läste rätt, det var faktiskt så varmt här så att man kan gå med jeans jacka utan att dö. Kom hit idag på morgonen, blev en mysig frukost med familjen och sedan åkte vi till Krille (min 20 åriga kusin) åt fika där med farmor och sedan shoppa massor!

Det här köpte jag:
Svart spetsklänning med bälte
Svart tajt tröja med puffärm och spets
Converse
Benvärmare



Knäsockar



Knäsockar
Rosa spets strumpbyxor

 

Vinröda strumpbyxor
Vita strumpbyxor
Blomma till mamma


Luleå staden där inga veklingar bor!

Jag är så sjukt trött! Har suttit med engelskan fyra timmar i sträck.. Lovet kommer väldigt passande känner jag. Imorgon åker jag hem och det lär bli mycket mys och roligheter. Kommer däremot sakna alla här<3 Nu ska jag försöka lägga mig för ska liksom upp strax innan sex för att hinna baka kladdkaka, göra mackor, packa klart, skicka in engelskan och allt de vanliga. Hur ska jag hinna? Äh det går nog bra. Fick veta mitt betyg i Scenisk produktion A idag, säger bara att jag blev oerhört lycklig.

Ska bland annat hem till dessa sötnosar<3






Sovgott<3

Crazy

Godmorgon!

Den här veckan har det varit fullt upp hela tiden, så har inte blivit så mycket bloggande. Jag kör en snabb repris om vad som har hänt nu.

Söndag: Jag och Mangis stekte hambugare och åt jordgubbspaj, tog bilder vid vattnet, såg på två filmer, gick på promenad, myste och åt pastagratäng.

Måndag: Sovmorgon, sedan vanliga lektioner inget speciellt. Hem och plugga. Träningen blev inställd för att det var en bomb utanför A7, där hallen ligger och även min teaterskola. Ja två olika slags hot på mina skolor under en vecka typ? Välkommen till Visby!

Tisdag: Bild, gjorde ett porträtt av Rihanna i svart tusch och med prickar och sträck som skuggor. Hem och plugga och laga mat. Drack även varm choklad som var super mumsig. Barnvakt tillsammans med Hedda till vår hyresvärds barn. Där blev det att räkna matte med en, spela handboll, fotboll, göra kvällsfika, se på tv och natta. Sen hem och plugga igen.

Onsdag: Idrotten var jobbig med kul, vi körde hinderbana och styrka, så vi skulle springa ett varv och köra styrka ett två och två. Jag och Hedda körde sten hårt och det var sjukt kul. Sega lektioner och sen hem och äta och efter det tillbaka till stan för att träna<3 När jag hade tränat klart blev det att plugga lite och mysa hos älsklingen min en stund. Sen hem och äta och sedan sängen.

Torsdag: Idag ska jag ha teaterhistoria, vilket är en av mina favoriter av alla de lektioner vi har nu när jag går på Säve. Vi håller på med Shakespare, super kul. Dessutom har vi sovmorgon. Efter det blir det engelska och sen svenska. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, måste nog hem och plugga lite under dagen iallafall, för min engelska ska in ikväll.

Ha det galet och lev crasy!


Lördagsmys

Godmorgon alla trötta lördagsmysare!

Nu sitter jag hemma hos min pojke, vi har just ätit torteillini och till det drack vi iskall läsk, mums. Det är sol ute och vi har bara myst hela morgonen. Snart ska vi se Eva och Adam filmen, nördar som vi är<3 Vi har ju sett hela serien så nu blir det filmen. Efter det ska vi och handla sushi, chips och dipp och sen åker vi hem till mig och ahr myskväll<3 Kommer bli en fin lördag med min älskling<3

Hej och hå ut och gå!





 


Fredag<3

Hallåsan!
Nu sitter jag på Mangis rum med han, Maggie, Lilly och Kattis, en härlig fredag om jag bortser fårn matten idag! Annars har vi sett på en rätt dålig film som tog typ två lektioner och sen har jag och Maggie både ätit pizza, hamburgare och chicken wings. Snart blir det att gå vidare till någon annan i klassen och så får vi se vad som händer. Blir nog någon film eller något! Har köpt oreos och tuggummi! Det gillas<3 Nu ska jag vara social, blir att sova här inatt för Hedda är i Stockholm, hoppas hon har det bra i Sverige. Här på ön så är det då en fin stämning och trevligt folk.

Hur mer du ger desto mer får du tillbaka<3

I am Sam alltså kan ni vara snälla att se den? Det är från och med nu en av mina favoriter! Jag grät mig igenom nästan hela filmen och de gånger jag inte grät log jag, så underbar film och utmärkt skådespel. När man ser en sådan här otrolig film, vet man hur mycket man har kvar att jobba.

Jag stävar inte efter att bli rik eller känd, jag stävar efter att beröra människor<3 Varje gång på scen och framför kameran vill jag ge allt av mig själv, det kanske låter konstigt att man ska ge sig själv, men när du går in i en roll spelar du inte, utan du är personen. Du ska inte bli av med dig själv eller göra om dig så mycket som möjligt, du ska ta det du har och utgå från de och sedan bygga på det som är annorlunda och göra det till ditt eget. Det finaste som finns är att se publiken tårögd och veta att man lyckats framföra något som en annan kan ta del av och föra vidare, det är underbart. Att vara skådespelare är så mycket annat än pengar och att kunna repliker utantill, det är ens liv och hela tiden måste du ge för att få. Om du inte ger av dig själv till publiken och kameran, kommer ingen ge dig något tillbaka, men om du ger allt kommer du få också och varje gång du får kan du ge desto mer nästa gång.




 By Maggie




Käre president

Hejsan svejsan blåber i lingonskogen!

Nämen är jag här och skriver igen? Igår var det skola och efter det var det en mycket trevlig insident som hände.. Jag hade nämligen lånat ut mina husnycklar till Mangis som skulle hem till mig dagen innan för att hämta mina träningskläder som jag duktigt nóg hade glömt. Oerhört gulligt att han åkte enda hit med bussen och sen gick hem till mig för att packa min väska med tränings saker<3 Iallafall så glömde jag att ta nyckeln och när jag väl var framme så inser jag att jag inte kommer komma in i lägenheten, så det är bara att sitta och sega i en halvtimme utanför huset och hoppas på att min hyresvärd dyker upp ur tomma intet och låser upp dörren, tyvärr hände inte detta och jag begav mig hela vägen tillbaka till bussen. På mig hade jag 33 kronor som jag ska lyckas köpa någon slags färdig middag för innan träningen, istället går jag in på Ica och köper godis, sötsugen som jag är. Jag kliver av vid Ö&B för att hitta något billigt att stoppa i mig, men kommer ut med ännu mer godis.. Kvar har jag då typ 20 kronor, så det blir att köpa lite färdig grillad kyckling på Ica, tre små bitar för tio rikstaler. Efter det cyklar jag till Öster och roar mig på affärer tills Mange kommer hem. Är där en kort stund innan jag cyklar till min efterlängtade träning. Det var så sjukt skönt att få springa igen och träffa alla saknade<3 När träningen var slut blev det att vara hos Mange med han, Lilly och Kattis och sedan springa till bussen för att hinna. När vi kommer hem lagar vi mat och sedan blir det mys<3

Idag har jag bara varit i skolan, lagad mat (hamburgare) och bakat kladdkaka<3 Har även skrivit klart min recension och skickat in den. Nu ska jag och Hedda se I am Sam, sjukt sorglig film, SE DEN!

Ha en fin kväll<3



Här är även en länk till när jag var med i radion på vår föreställning Käre prestident http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2237&artikel=4407028

Filminspelning

Nämen tjenare tjenare!

Nu sitter jag på skolan, har dock slutat så mamma om du läser det här så kan du inte klaga över att jag gör annat när jag är i skolan. Haha ja nu ska vi se vad som händer idag. Det blir träning, basket såklart och ja plugg.. Nu till lite roligare saker!

Igår var jag med på en filminspelning som Arvid har skrivit manuset till, Arvid hade oss i filmkunskap förra terminen, men har nu slutat på skolan för att skriva ett långfilms manus. Iallafall så hade han även skrivit ett manus till en kortfilm, tillsammans med Staffan och Ville som jobbar på vår skola gjorde dem en produktion, där statister söktes. Så där var jag alltså igår, tillsammans med Maggie och massa annat folk från Gotland. När man är statist är det alltid mycket väntan och du måste vara tålmodig, men jag kan säga att vi lärde oss grymt mycket och träffa även mycket nytt folk. Det var roligt att vara med på en produktion utanför skolan, som även kommer visas antlingen på Roxy, den mindre biografen i Visby eller Biostaden som är den största. När jag och Maggie blev törstiga var det bara att gå upp till fiket och ta en dricka och säga, skriv det på produktionen. Kändes väldigt lyxigt! Så under kvällen hann vi med både läsk, fika, pizza och godis. Självklart spela vi in massa också, filmen utspelade sig på en krog och sedan vid en buss. Det var meningen att vi skulle vara klara vid halv sju, men inom detta yrke kan du inte förvänta dig att tiderna hålls. Strax efter halv tolv cyklade vi hem, med oss hade vi var sin biobiljett som vi fick för vi varit med. Så vid tolv kom jag till Mange som satt upp och vänta på mig, snacka om jag var trött, jag somna typ direkt.

 

Nu ska jag skriva lite på engelskan medans jag väntar på att bussen ska gå, puss<3


Karlsson, världens bästa Karlsson..

Ja då var det kväll igen!

Känns som ändå en helt okej dag idag, eller förutom att jag blev mobbad av i princip alla mina vänner, haha. Jag hade på mig mitt bälte som har en stor rosett på ryggen, så Mange och Robin tyckte det såg ut som en propell, så de börja sjunga Karlsson, Karlsson, världens bästa Karlsson, eller ja dem tycke jag såg ut som Karlsson på taket och sa att jag kunde flyga. Jag gick därför till Diana och Malin för att få medlidande, när jag sa åt dem att de tyckte jag såg ut som Karlsson på taket och att det betyder att jag är både liten och tjock, skratta Malin och instämde. Det är så underbart att ha så fina vänner, sen så kom dem och sa att de bara skojade och att jag var så söt, sen kom de alla fyra och mobbade mig för det tillsammans och sjöng låten. När jag sedan satt på lektionen med Mange och Maggie så tog Maggie Manges parti, så fina vänner har jag! Inte nog med det, när jag gick ner och berättade allt det här för Josefine skratta hon bara och sa ja Emma du är så liten och söt. När jag klagade på Mange och Robin sa Robin att jag är ju inte tjock men det andra och tittade ner på mig. Jag är inte kort skriker jag då, han ler och skrattar.



 

Vi hade även prov i matte idag, det gick nog sådär tror jag. Efter skolan gick jag, Mage och Robin till Ö&B, Mange handlade godis och läsk, som jag och han sen satt hos honom och mumsa på. Det blev mycket mys, eftersom vi inte träffats sen i fredags, jag vet det är bara två dagar, men hallå, vi sakna varandra ändå!



När jag kom hem, blev det att laga mat, den bestod av nudlar och en god röra. Efter det blev det att plugga matte och prata med mamma. Alltså jag förstår inte varför man ska kunna geometri, jag behöver verkligen inte vinklar och sånt i vardagen och jag tänker inte bli snickare. Det är väl bättre att bli säkrare på sånt man kan  behöva som multiplication, addition, subtaktion, area, omkrets och ekvationer och divition? Nu förväntas vi hinna 68 sidor på typ två veckor, det är ju inte ens möjligt! Alltså sen ska vi ha prov på allt.. Mycket i skolan behöver man kunna och är kul att lära sig, men man borde tänka lite vad som är viktigast, om du inte tänkt bli snickare
eller liknande är det inte nödvändigt att kunna allt det!

Sofia ringde även idag, hon ska komma hit på onsdag eller torsdag efter påsklovet och stanna hela helgen, det kommer bli så sjukt roligt<3 Gud vad jag saknar henne! Ni förstår inte hur mycket man kan sakna en person, hon är en del av mig, min syster och bästavän<3 Hon vet allt om mig och jag kan säga precis vad som helst till henne, göra vad som helst och hon älskar mig ändå. Ibland ligger vi bara i sängen och lyssnar på musik och pratar i flera timmar och ändå har vi så sjukt kul. Inget med dig är tråkigt och man kan verkligen vara sig själv med dig<3 Jag älskar dig så himla mycket och du är världens finaste tjej, kompis och syster<3 Från vaggan till graven med dig<3




Inköp och gåvor från sportlovet

Jag tror inte jag la upp bilderna på det jag köpte under sportlovet och fick, så nu kommer de.







 Från mamma<3

 Från Sofia<3

 Fick från mina fina syster Sofia när hon kom hem från London<3






Klaga på lista

Jag känner att det var väldigt länge sen jag klagade över något här i världen, så därför tänker jag nu dissa en lång lista. Jag vet att jag har dålig humor.

* Jag stör mig sjukt mycket på folk som tror att de är bättre än alla andra.
* Folk som inte gillar människor bara för att de har en annan hudfärg.
* Även de som mobbar överviktiga och handikappade
* Jag hatar att missa bussen, speciellt när du sprungit/cyklat som en galning och inser att den gått för en minut sen.
* Gotlands bussar går sjukt dålig, de går bara några gånger per dagen och åker ofta tidigare än de ska gå.
* Jag gillar verkligen inte att inse att det behövs städas och när jag inser något sånt, då är det när jag inte kommer fram till sängen för att det är fullt med grejer på golven. Eller när soffan är full av väskor och saker så att jag inte kan titta på tv..
* Att gå på Säve innebär plugg både på veckor och helg.
* När du bor själv så förväntas du laga mat, diska, städa, plugga och inte nog med det du måste fixa det också!
* Jag har blivit less min spotify lista, men orkar inte lägga till massa nya och bra låtar. Tyvärr så är jag även riktigt dålig på att komma ihåg namnen på låtarna, så det är inte så lätt att hitta dem på Spotify.
* När du inser att du inte skickat iväg smset och blivit sur över att den andra inte svarat.
* Det är jobbigt när du somnar på bussen och åkt förbi den hållplats du ska gå av på, en bra sak är när du vaknar just när den ska svänga ut där ifrån och får hoppa av.
* Att vara brunett är inte alls lätt, du förväntas vara smart, vilket är svårt att leva upp till.
* Tappa mobilen i marken, fast du försöker att vara jätte noga.
* Vara laktos och få ont i magen ofta.
* När nässprey inte hjälper och du har varit täppt i näsan i flera månader, börjar du bli irriterad och låta som en smurf. Vilket kan vara kul ibland, men inte hela tiden.
* Få höra av en lärare när du ska öppna dörren, åh var det där för tungt för dig..
* Vara kort och inte nå upp till saker.
* Sakna sina fina som bor långt bort.
* Det värsta som finns är när de man älskar sluter ögonen och lämnar en.
* De som hela tiden klagar på sig själv och har tappat hoppet och slutat kämpa.

Nu ska jag äta frukost och vara riktigt glad medans jag ska göra både matte och engelska, aj vad kraslig jag blev i halsen och host host.


Grattis Delice<3

Godmorgon alla trötta lördags läsare!

Idag har jag hunnit med att räkna matte en stund, bakat en underbart god kladdkaka och skrivit min recension om filmen " Det finns inga känslor i rymden". När jag har lämnat in uppgiften sen, så kanske jag delar med mig av den så ni får läsa. En sak som är säker, ni måste se den. Filmen är både lärorik och underbart rolig och berörande. Jag och Hedda har även sett Sveriges värsta bilförare och de som är med där är sjukt roliga, vi låg och as garva till hur dålig folk kan vara på att köra bil. Sen blev vi tysta och kommenterade inte hur bra det skulle gå för oss om vi skulle försöka. Inga kommentarer angående det tack<3 Mina erfarenheter från bilkörning än så länge bådar inte gott.

Ikväll så ska jag, Hedda och Jossi åka in till stan för att umgås med massa folk, det lär bli kul. Annars har jag inte så mycket planerat angående dagen. Under den här veckan har jag inte haft en enda träning och det känns hemskt, jag är sugen på att träna, men orkar inte springa när det blåser så mycket. Någon som har något tips, hur jag ska få tränings orken tillbaka? Ni får gärna också skicka era spotify listor, för jag är oerhört less på de låtar som ligger och spelas på min dygnet runt. Det enda jag inte får nog av är Lasse (Lars Winnerbäck), även fast jag har typ alla skivor på mobilen och lyssnar varje dag och kan låtarna i princip utantill.

Jag vill även gratta min bästavän Delice Wallin som fyllde 16 år igår, hon är oerhört gullig, snäll, rolig och fin och jag älskar henne. Vi var varit vänner i sju år nu och fler kommer det att bli<3

















Prinsessa

Skönt med helg!

Nu ska jag bara mysa och njuta av att vara ledig och kunna sova ut. Igår efter teaterhistorian hade vi vanliga lektioner och efter det åkte jag hem och plugga ett tag, innan jag skulle in igen. Jag var säker på att bussen gick 18.15 så jag orkade inte kolla, utan cyklade dirket till bussen, självklart gick den 18.10 och jag hade precis missat den. Eftersom det var blåsigt och kallt, så orkarde jag inte cykla, så det blev att färsöka lifta. Det finns en väg just bredvid så jag ställde mig där, det kom inga bilar på hur länge som helst och när det väl kom några så skratta de bara och åkte förbi, pinsamt värre var det! Tillslut kom det en och plocka upp mig, han var mycket trevlig och jag fick åka in till stan vid Solberga så det blev ganska nära till Maggie.

Hos Maggie lagade jag, Maggie och Virre mat, det blev mumsigt och vi såg även filmen Prinsessa, som är en svensk film. Den var väldigt gripande och berörde, filmen var gjord som en dokumentär så att man verkligen skulle lida med karaktärna, vilket funkade. En väldigt sevärd film, med starkt och trovärdigt skådespel.



Idag har jag och Virre ordnat födelsedagsmiddag för Fannie, det blev kyckling med ris, vitlöksbröd och blåbärspaj med marschan kräm, det var jag, Maggie, Virre och Fannie och det blev en mycket rolig kväll med mycket skratt. Galna som vi är så kan jag ju säga att det blev mycket prat om väldigt viktiga och speciella ämnen och massa mys. Sen cykla jag och Maggie till bussen och nu sitter jag i sängen med Jossi och Hedda och ska snart sova.


Scones och te<3









Hej

Jag vet att det var sjukt länge sen jag skrev, men jag är på Säve nu och det innebär plugg! På en vecka har jag haft drygt sex prov, så mycket till liv har man inte. I helgen var jag i Norrköping och Eskilstuna med laget och spelade tre matcher, vi hade det sjukt kul och spela riktigt bra basket.

I veckan har jag:
Måndag: Mangis sov här, vi lagade mat, kladdkaka, drack te och myste till Swampbob.
Tisdag: Plugga och umgicks med min underbara sambo Hedda.
Onsdag: Plugg, sen for jag till älskling en sväng, han hade lagat mat till mig så vi åt och myste och sen cykla jag hem.

Idag har vi sovmorgon och sen börjar vi med teaterhistoria vilket är väldigt roligt

Nu äter jag scones och dricker te, mums<3

RSS 2.0