Höstlovet<3

Godmorgon världen se vad som står på, jag tror jag drömt och svävat i det blå det är så vackert och det gör mig galen, det gör mig galen..

Känner mig väldigt duktig just nu, igår vaknade jag av att jag sov på golvet och idag av att jag somnat i soffan vid datorn.. Hehe som sagt så är jag duktig men har faktiskt varit riktigt duktig idag, klev upp vid åtta och vek ihop tvätten, hängde upp ny tvätt, plocka in disken i skåpen och nu sitter jag och dricker te med muffins oj eh stryk muffins..

I allafall så hade jag och Hedda en riktigt mys dag igår, vi tände ljus i hela huset, fixade tvätten, diskade, badkade chokladbollar och chokladmuffins, gjorde mat och såg på film.

Ville gör något igår men var ändå för trött för att göra det, om ni fattar vad jag menar, så det blev bara att vara hemma och det kanske var bra för idag är jag utvilad och piggelin.

Idag ska jag och Hedda göra kyckling i ugn och potatisgratäng, så funderar vi på att bjuda över några men vi får se hur det blir.

Nu kommer lite bilder på min fina hund, som jag tog när jag var hemma<3

Kommer mer senare, nu ska jag ut och springa.

Puss och kram<3


Ingen bild nu för sitter på Heddas dator:D

Hejsan svejsan på dejsan!

Igår hade jag en underbar kväll men mina fina flickor Hedda, Veronica, Josefin och Fannie<3 Det blev film, choklad, chips, makaroner med chokladsås (bara Josefin som uppskattade det) haha och massa annat busigt. Det märks att du och jag är skådespelare Josefin! Hahahahhahahahahah..

I veckan har det varit de vanliga ämnena och det har varit ganska okej faktiskt. Igår hade vi ett oförberett matteprov, det gick sådär gjorde några slarvfel. Vi skulle även skriva ett brev på engelskan till våran engelskalärare och på svenskan var vi på bibblo och lärde oss hyllorna och började läsa en bok som vi ska läsa i klassen.

I torsdags var jag på basketträning och det var så underbart! Har verkligen saknat dem och träningen. Nästa lördag så ska vi till Västerås och spela två matcher och bo på Scandic, känns inte helt fel<3 Min tränare hade även fixat ett linne till mig som jag skulle få nästa träning.

Jag har kommit på mig själv att prata gotländska ibland, seriöst det är läskigt! Men kommer fler gånger på mig själv med att dra riktiga norrländska uttryck<3

Igår så bestämde jag och Maggie oss för att ta en rundtur i skolan på rasten och virrade runt i cirklar, mitt iallt hittade vi en halv råtta upptryckt i en glasburk med vatten, det var inte trevligt!

Puss och kram skummbanan<3

Klantiga jag..

Hejsan

Nu var det ett tag sen, men nu är jag iallafall tillbaka på ön igen. Det var tråkigt att lämna alla hemma, men jag har saknat alla här också<3 Igår så var det första dagen på Säve och det blev svenska, engelska och klassråd. Efter det for jag, hedda och hennes familj och lämna in min och Heddas cykel för att båda hade lyckats gå
 Willys, haha vi handlade för över femhundra! Alltså jag tror vi har konserver för ett år nu.. När vi lämnat maten hemma så åkte vi på max och åt, sen blev det att se Visby mot Dolfins med laget och även Hedda som hängde med. Det var en riktigt rolig match och Visby vann. Det var typ 45 minuter till bussen gick, så Mange komoch höll mig sällskap vid busshållplatsen.

Idag så har vi sovmorgon till kvart i tio,så jag börjar om en kvart då jag har teaterhistoria på A7, jag saknar redan A7 fast vi bara varit en dag på Säve än. Ikväll så blir det träning och tills dess får jag se vad som händer.

Just ja, jag måste berätta vad jag lyckats gör de senaste dagarna
* Nästan gå in i en glasvägg
* Ramla inför alla i gallerian, låg och skratta i typ fem minuter på golvet medans alla glodde på mig och fnissade
* Hälla yoghurt på min lilla tallrik där jag skulle ha bröd, istället för den jag skulle ha yoghurt i
* Glömt nyckel till lägenheten, så jag var tvungen att vara hos Fannie till sent på kvällen. ( Alltså missförståmig inte, det var jätt kul där<3 Men bara det att jag var så duktig att glöma nyckeln
* Ha femton kilos bagage istället för fem
* Tittat fel på busslistan från flyget och när jag gått fem minuter kör bussen förbi mig
* Ramla ut ur bussen och slänga iväg mobilen i marken när jag ska till Fannie

Ja det var nog lite av det jag lyckats med på senaste tiden

RSS 2.0