Jag vet att du inte vet vad du längtar till, men när sommaren kommer åker vi vart du vill

När sommaren kommer lovar jag dig bättre dagar

Nja uppdateringarna blev ju inte precis bättre för att solen kom fram. Jag vet att jag inte skrivit på hur länge som helst, men jag har haft sjukt mycket i skolan och haft mycket annat roligt för mig, som till exempel spontant gå och köpa pizza, sitta i solen med fina vänner, pussats och myst med min älskling och gått på underbara promenader som leder till klippklättring och fina stenar.

Idag har jag på mig en prickig kjol, ett glittrande jordgubbs halsband, samt örhängen i samma motiv, peace ring, converse och en vit tröja med spets. Solen lyser, det är fredag och jag ska ha en underbar sommarkväll och natt med fina vänner och världens underbarste pojke<3


När natten är varm och himlen är lila och klar

Söndag, skönt med helg även fast jag bara gått i skolan onsdag, torsdag, fredag. Helgen och valborg spenderades med min Sofia, som var hos mig från fredag till tisdag<3 Vi hann med mycket på bara några dagar, allt från shopping, god mat och springning. Önskar att hon kunde komma hit fler gånger innan sommaren, för saknar henne redan. 


Sen dess har jag myst med min älskling, sprungit, haft föreställning, sett Smallville, pluggat, ätit shushi, köpt tuttifrutti pizza, suttit barnvakt och städat.

Hoppas ni har haft en mysig helg<3

Veronica hälsar: veronica här, hej :)


RSS 2.0