Bananer i pyjamas vi dansar och har skoj<3

Hej

*Hann vara en kvartträningen, var jätte taggad så lite surt.. Men stannade en timme och sköt lite skott och träna teknik. Ska även träna extra imorgon med 96/95:orna och så cyklade jag fram och tillbaka till skolan idag, så lite träning iallafall.

*Hämden
var ganska bra, inte den bästa film jag sett, men väldigt gripande stundtals och bra skådespel och foto. Så dålig var den inte, fick även sitta och mysa med älskling i bio mörkret, vilket var en bonus.

*När jag kom hem så sa Hedda att jag skulle kolla mitt horoskop i tidningen i badrummet, jag gick in och sträckte mig efter tidningen och bakom duschdraperiet hoppar Fannie fram! Snacka om att jag skrek och hoppa till. Dessa skådespelare.. Hon ska sova här, blir mysigt. Innan jag fastnar vid datorn ska jag fixa min redovisning tills imorgon, jag ska presentera en organisation som heter AOCM som hjälper föräldralösa barn vars föräldrar dog i folkmordet 1994. Blir intressant. Vi har börjat med ett nytt område nu, det handlar om att framföra känslan hopp och det ska vi visa med hjälp av olika personer som gjort bra saker för barn i världen. Kommer nog bli en väldigt känslosam föreställning och ett kul arbetsområde. Det känns bra att framföra ett sånt budskap, som att man gör något för att hedra dessa modiga hjältar som många dött för rättvisan. Nu ska jag socialisera mig med våran gäst och min sambo.

Puss och kram skummbanan<3

Bara därför jag snackar om bananer kan ni få se de täckningar som jag fick till uppgift att göra förra veckan på bilden, vi skulle rita av en banan med kladdkritor och rita av vars skuggan låg i tre olika bilder.

 Först en hel

 Sen efter någon tugga

 Och någon tugga till

En banan kom till skada under ritningens gång, låt oss hålla en tyst minut för denna och för alla andra bananer som dog under denna lektion!
Hämnden

Godmorgon

Nu sitter jag på skolan, missade den underbara bussen idag, jag älskar känslan av att tro att bussen går halv och att man har mycket tid, cyklar hyfsat lugnt och inser när man kommer fram att den gick tjugofem. Var bara att cykla till skolan.. Min morgon har inte varit trevlig, var sjukt trött, klev upp och skulle steka en pannkaka duktig som jag var. Hedda som kan receptet säger att jag ska ta ett ägg, en dl mjölk, en dl mjöl och en dl socker. När jag hällt i allt förutom mjölet säger jag- visst skulle man ha socker i? Hon bara nej.. Det var bara att rädda det som räddas kunde. Den blev helt okej efter mycket slit och mixtrande. Nu är jag ännu tröttare och hungrig eftersom jag förbrännde alla krafter på mina fem km. Klockan tre ska vi iallafall se på Hämnden med klassen, vilket betyder att älskling också ska se den, puss på det! Sen blir det träning och kanske lite matte och jag orkar.

Ha en underbar dag!


För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Hejdå!

Haha nä, hallå, busigt Emma! I helgen har jag i princip inte varit hemma något, så att blogga skulle bara vara överskattat. Jag har iallafall haft en mycket rolig och mysig helg med trevligt folk och två nätter hos min älskling. Jag har även hunnit med att sitta i seket på killarnas match, lärt mig 24 sekunder och ätit på Donken ett antal gånger. Men så är det när man är student! igår så satt jag och Hedda i gallerian på en bänk och åt grillad kyckling med händerna, yoghurt och en frukt smoothie, det var väldigt roligt hahah och mysigt<3 Jag och Hedda vi har så sjukt kul tillsammans, tänk vilken tur att det blev du och jag. Haha nu tror ni typ att jag är lesbisk, fast det är jag ju inte för jag är tillsammans med Magnus<3 Jag mena att det var vi som flytta ihop, jag vet inte om jag hade klarat det utan dig<3 Jag älskar dig Heddis! Jag har shoppat lite i helgen också, två par svarta leggings, ett par svarta stuprörs byxor, ett par svarta trosor, ett par svarta vantar och ett par vita vantar och lite marabou digestive på det! Haha gud vad det där lät sorgligt, men jag köpte lite bas grejer som behövdes! För har inte hur mycket pengar som helst, så måste tänka att det ska passa till mycket. Idag vakna jag upp bredvid älsklingen och vi tog det bara lugnt, båda var trötta efter att ha somnat vid typ tre tiden, var hos Jonte med massa i folk så blev rätt sent. Tog bussen hem vid halv ett och efter det har jag och Hedda ätit pasta, med bacon och creme fresh, kladdkaka med banan, te och sett film.

Redovisningen i fredags gick bra tror jag, har lagt in bilder från mobilen nu så här kommer lite.
Matlagning

Hej

Nu sitter jag på skolan och dricker te, har just repeterat en text med Malin och Johan till morgondagens offentliga redovisning. Tror jag kan replikerna nu! Om ett ska jag, Annika, Fannie, Diana och Carl träna på instruktions filmen som vi presenterar som ett matlagning sprogram där man tillverkar en smoothie, men med undertexten hur man gör ett barn. Haha det kommer bli väldigt roligt, jag är programledare och dem andra ska gestalta det bakom en svartskärm. Efter det slutar vi för dagen och jag ska bege mig mot bussen och sedan hem och laga mat till Hedda och mig innan jag tänker försöka räkna lite matte. Sedan blir det bussen tillbaka för att träna och om inget annat sker så blir det nog sängen efter det.

Nu ska vi börja repetera igen, ha det bra och om du ska göra en smoothie glöm inte bananen ska vara hård och hallongrottan kladdig och ta det lugnt!

  

Till Sofia<3

Grattis till världens bästa vän och syster som fyller 16 idag<3

Det känns så konstigt att jag inte kan springa över till dig och ge dig en grattis kram, istället är du där och jag här, hundra tustentals steg ifrån varandra.

Dina ögon får mig att le
Dina läppar får mig att se
Ditt skratt är mitt skratt
Din skatt är min skatt
Ditt hjärta är mitt hjärta
Ditt blod är mitt blod
Dina tårar är mina tårar
Det du förlorar, förlorar jag
Det du vinner, vinner jag
Det du gör, det gör vi tillsammans
Det du undrar, vet jag
Det du vet, undrar jag
Det som gör ont i dig gör ont i mig
Det som glädjer dig glädjer mig
Det du tänker, det tänker jag
Det du planerar, planerar vi tillsammans
Det du önskar gör jag allt för att uppfylla
Ditt leende är värt mer än guld, din vänskap mer än alla andras tillsammans och ditt hjärta mer än mitt eget!
Du är solen i mitt liv
Du är min måne på natten
Du är vattnet som svalkar på sommaren och elden som värmer på vintern
Du är min syster och jag älskar dig!

Här kommer lite gammalt och nytt<3

 Vi spela in en film
De är Robin Hood jag vill ha!

Hedda gästbloggar<3Hej! alla härliga fans till emmas blogg! :)
Jag ska presentera mig själv.
Hedda Pålsdotter, är född i Ystad (skåne) -94 och går i samma skola som Emma här på gotland. Och lyckligt nog är jag hennes sambo också. Vi bor i ett vitt hus med blåa knutar i ett  samhälle typ några minuter från centrela Visby. :)

     

Jag kanske kommer att gästblogga mer, men just nu är det morgon och jag sitter i pyjamas. :)
Jag och Emma älskar våra koppar te, idag har jag druckit två. :) Mitt rekård på en dag är 18, jag drack 18 koppar te!. Jag säger bara, jad kissa som F*N... :) men ja, älskar man te så gör man :) <3

UndarbAra Emma <3Ska bara medela att Emma är en kvinna som jag           ÄLSKAR <3
Hon är så fin och söt som socker! <3    
        
                                       
                     
                                         Emma, din klämma ;)
                                      Hon är en fin kvinna,
                                      hon är min sambo.
                                      Hon kan baka,
                                      hon kan rita.
                                      Hon är fin,
                                      hon är bara helt fantastisk! <3


Alla ni får ha det bra, :)
Hoppas allt är bra med er!

               Hej hopp gummi snopp! <3
    
innlägg av: Hedda PålsdotterDissar!

Emma dissar:

Ont i halsen

Cykla när det är snöstorm, halt och motvind

Äcklig skolmat

Folk som snackar skit

Tandläkare som inte bryr sig

Dåligt väder

Diska

Hänga upp tvätten

Tomt kylskåp

Vara laktos

Nya skor innan man gått in i dem

Människor som är så missnöjda med sig själv så de hackar ner på andra

Vara trött

Försova sig

Missa bussen

Springa till bussen

Vara fattig student

Låtar som inte finns på spotify

När man har slut på rena sport bh:ar

Vilda möss eller råttor

Spotify reklam

Säve

Läxor

Dagar där inget går som man vill

Avundsjuka personer

De som sviker

Dansbands musik

Tappa bort vantarna, måste bara säga att jag älskar när jag hittar demn igen eller när någon annan gör det år mig<3¨

Inlägg som är i princip klara som försvinner och som inte går att ta upp igen!

Tappa bort saker, till exempel min skåpnyckel, mössa, pennor och andra saker

Nu försöker jag bara komma på mer saker för att jag vet att när jag bloggat klart ska Hedda sitta vid datorn medans jag ska hänga upp tvätten, suck..


Kliv ur masken och våga leva ditt liv!

Hejsan svejsan!

Jag dammsög även igår glömde skriva det, känner mig riktigt duktig just nu. Idag så sprang jag och Mange till bussen, haha det var väldigt roligt, han var helt slut. Jag tyckte också det var jobbigt, men han som inte tränar så mycket höll på att kolappsa. Han är så söt<3 Väl i skolan åt jag två mackor och sedan blev det lite tempo, rytmik och kraft övningar som uppvärmning på Wolfgangs karaktärs mask lektion. Idag jobbade vi med två olika sorts masker, en mask som var handgjord och där man kunde välja ganska mycket själv hur karaktären skulle vara, man fick anpassa sig lite bara. De andra maskerna var ganska strikta så man var ganska begränsad, men fanns fortfarande mycket att spela på. Efter mask och rörelse passet så hade vi en liten paus innan vi repeterade på våra egna slap stick nummer. För er som inte riktigt vet vad slap stick innebär kan jag berätta, det är när man slåss på scen och gör det med komiska inslag. Ett typiskt sånt fenomen är clownerna på cirkus. Maggie filmade vårat nummer så när jag får den kan jag lägga in den här.

 

Efter träningen blev det lunch, var köttgryta och ris, riktigt gott faktiskt. Efter maten gick jag och Maggie till sjuksystern för Maggie skulle boka tid för sitt knä, men det visade sig att hon bara hade öppet en och en halv timme per dag, alla dagar förutom fredagar och dessutom på morgonen, SEGT! Jag måste kanske kolla upp halsen för gör fortfarande ont. Gick till bibblo efter det för att kolla varför jag fått ett kravbrev om en bok som jag var nästan säker på att jag lämnat igen, hon skulle kolla upp det och maila mig om hon hittade den. Kolla nyss mailen och det visade sig att den var där, skönt. När vi hade gjort klart våra ärenden gick vi till bilden och började rita, uppgiften idag var att rita av en banan med kladdkritor och skuggor, vi skulle göra tre eller fyra stycken. Jag gjorde en på hela bananen, en med en tugga borta och en när det var lite kvar av den. Blev ganska nöjd, hade ju bara en och en halv timme på mig.
Fick gå lite tidigare för skulle till tandläkaren klockan tre. Gick halv tre för tänkte att det skulle bli ganska bra med tid då, men såklart så går det aldrig som jag vill. Cykellåset hade frusit så det gick inte att få upp, jag provade att dra, sparka titta surt på det, värma upp det och allt men det ville inte sammarbeta. När jag förgäves ringde mamma och pappa för att få hjälp kommer jag till telefonsvararen. Efter mer än tio minuter får jag tillslut upp det, fast det var jätte segt. Jag cyklar som en galning för att hinna, inte nog med att jag hade bråttom, såklart var det snöstorm, kallt, halt och motvind hela vägen! Jag hann iallafall fram i tid, dygn blöt av svett och snö och kall som en isbit. Går in för att dem ska fixa gluggen som börjar bildats, svaret jag får är, vi limmar till det där bakom där det låstnat.
Jag som trodde att dem skulle fixa det efter det sitter kvar i stolen,
gubben kollar på mig- ja du kan gå nu,
jag- hur det blir med gluggen?
gubben- ja vi får se hur det blir.
Jag- okej, ska jag ringa om någon vecka om de inte åkt ihop?
Gubben kollar på dataskärmen- jaha du är inte skriven här, nja jag vet inte vi tar det som det kommer, hejdå. Jag- Tack så mycket och stomar ut!
Väl ute blev det att cykla typ 7 km hem i snöstomen, sådär härligt mysigt<3 och sätter mig på toan och läser i damernas dassbok, får mig ett gott skratt och dricker en kopp te. Sedan kommer min underbara sambo Hedda hem och allt känns genast mycket bättre<3

Du är ett glas hus och jag är en sten, men ändå är det du som försöker se igenom mig..

Hej

Här kommer ett kort inlägg, jag är helt slut. Vaknade bredvid min pojke på morgonen, klev upp och åt frukost med Hedda och sedan tog vi bussen till skolan. Väl i skolan blev det såklart mycket rörelse, både slap stick och akrobatik. Vi hade även lite mask och så några övningar. Var jätte kul, men ont gjorde det! Jag och Maggie råkade slå varandra lite med stavarna, jag började blöda på fingret och ett annat finger blev uppsvullet och lite blått. Maggie fick ont i knät och huvudet. Annars var det riktigt roligt och vi lärde oss grymt mycket nytt.

Efter skolan fick jag ett nudelpacket av Malin som var jätte starkt, innan jag gick till träningen, tränade ungefär en timme och tju minuter, halv sprang till bussen. När jag kom hem blev det att tvätta, duscha och laga mat. Blev rätt enkelt idag eftersom Hedda ska sova hos Jossi. Lite pommes, gurka, sås och ett ägg sedan ett glas Ramlösa. Mitt halsont vill aldrig gå över, gör ont när jag sväljer och hostar fortfarande lite. Sen så måste jag till tandläkaren för mina framtänder håller på att glida isär, fått en liten glugg och har panik, ska typ dit imorgon om mamma fixat någon tid.

Nu ska jag ta det lugnt, Mangis kommer med kvart i tio bussen så att jag slipper vara ensam, är fortfarande lite rädd för mössen. Hoppas det inte var fler än de vi fångade.

Ha en mysig kväll<3I need you now

Godmorgon, tjena mors, godenmorgen, hallojsan!

Hoppas ni sovit gott och att ni snart vaknar så ni inte sover bort hela dagen. Själv vaknade jag för typ en timme sedan och på den tiden har jag roat mig med att läsa bloggar och äta frukost. Här kommer ett underbart fruksot tips: Mannagrynsgröt i mikron med ungefär en ruta riven vitchoklad, två matskedar kokos och en kopp te till det. Var super gott! Jag åt även en hårdbröd macka med leverpastej, men det är ju frivilligt, haha.

Idag så ska mycket hända, jag ska se på film hos Veronica, jobba på ladies match och vara med min pojke<3 Det kommer bli en mysig lördag med mycket skratt om jag inte har fel. Nu ska jag dricka upp mitt te och sätta på någon film, ha en skön morgon och en fortsatt trevlig söndag.

Skepp och hoj<3


Koko är det någon hemma, jo Emma..

Hallu!

Soppan blev bra och även efterrätten som tydligen hette Gingo. För att hitta receptet ringde jag Delice eftersom jag hade ätit det hos henne en gång. Hon trodde jag höll på att dö eller hade panik, för tydligen så ringde jag aldrig annars. Vad hemskt det lät, jag måste verkligen ringa henne oftare! Efter middagen blev det handboll, Sverige vann tror jag, såg nämligen inte de sista minuterna. Men de ledde ganska stort och det var bara några minuter kvar, bra spelat iallafall. Efter matchen fortsatte jag att dega i soffan, drack en kopp te till gingon och såg på Fångarna på fortet, det var riktigt kul. Nu ser jag och Hedda någon film på tv och efter det blir det nog ännu en film, innan vi kryper ner i sängen och kurerar oss. Båda är lite små förkylda, jag har fått tillbaka halsontet och lite hosta, jag vill bli frisk! Som tur har missar jag inga träningar, för har först på måndag.

Nu ska jag se filmen, som verkar sådär. Jaha just när man tänker börja titta blir det reklam, på tv4 är det typ reklam hela tiden.. Nu ska jag sluta babbla och låta er ha en mysig lördagkväll.

Tack och hej nu ska jag socialisera mig<3

 Lag bild från första matcherna med nya laget<3


Nu är det lördagsmys..

Hej jag lever trots mössen som attackerat vår lägenhet och trots ouppdaterad blogg!

I veckan:
Har jag knappt varit hemma, slutar skolan vid halv fyra så tycker inte det är så stor idé att åka hem när jag har träning på kvällen. Nu kommer en veckuppdatering, lite samanfattad då men det viktigaste nämns nog.

Måndag: Kompledig- letade råttor, kurerade mig, tränade lite skott och teknik på basketen och var med Maggie. Vi såg film, drack julmust,bara tog det lugnt och snackade lite

Tisdag: Hade Niklas istället för Wolfgang, för Wolfi hade fått halsfluss efter några dagar med galna elever i Göteborg. Haha nä skoja bara, vi är jätte snälla. Så Niklas imformerade lite om kursen vi skulle läsa framöver med honom och vad den skulle inehålla.Vi ska jobba med ett projekt där vi ska spela upp olika öden, för barn eller personer som gjort bra saker för andra. Det kommer då bli ganska gripande, men budskapet vi ska framföra är att det finns hopp och att vi ska fortsätta kämpa. Vi såg även på filmarnas dokumentär kortfilmer, de var jätt bra. Fick träffa min pojke ett tag då, så det hade jag inget emot. Haha det var egentligen inte bestämt att vi skulle se filmerna, men jag ville se dem och såg chansen att få träffa Magnus samtidigt så jag frågade om vi kunde se dem och det tyckte Niklas var ett jätt bra förslag. På eftermiddagen hade vi estetiskt val, jag har då bild som jag tidigare kanske nämt. Vi fick jobba med att göra mappar där vi skulle sätta våra arbeten i sedan, temat var clown och man skulle klippa och klistra. Det var jätte roligt, jag kände mig som 5 år igen, kommer ihåg när jag satt på dagis och klippte hjärtan, klistra fast olika saker jag målat och öste på med glitter. På framsidan gjorde jag en clown, en elefant och en anka, på baksidan blev det två händer som applåderade, noter och mitt namn med rosa papper och silver penna. Blev ganska nöjd och gud vad kul det var, hade nästan glömt det! Efter skolan så gick jag hem till älskling, vi tog det bara lugnt, åt pizza och drack passionsoda ur vinglas, hihi lite gulligt sådär. Jag kände mig inte så pigg, hostade massa så det blev att åka hem ganska tidigt.

Onsdag: Dagen startade med simning på Solberga badet med klassen, jag var lite förkyld så tänkte ta det lugnt, men jag är som jag är.. Det var livräddning och jag ville vara med för det är typ bara bad en gång per termin. En av övningarna man skulle göra var att dyka ner på det djupaste och ta upp en docka som vägde typ 20 kilo mer än mig själv. Det var inte vår idrottslärare som hade övningarna, men om man inte gjorde allt skulle Simläraren säga det till henne, så jag frågade om det var farligt att dyka ner på det djupaste om man var förkyld och en av dem sa att jag skulle avstå medan den andra sa att jag kunde försöka och om det tog ont skulle jag komma upp. Envis som jag är tänkte jag inte banga ur, hoppade i och väl nere på botten känner jag hur ont det gör i öronen, men då var det ingen idé att ge upp, min vinnar instinkt var starkare och jag tog dockan och kämpade mig upp. Men gud vad ont det gjorde i öronen och har fortfarande lite ont, men inte så farligt. Efter simningen, gick jag och Maggie hem till henne, hon år nudlar och jag potatisgratäng som hon hade i frysen, la på extra ost, bearnaisesås och krydda till, nyttigt och bra. Efter lunch hade vi utvärdering och panering med en, halv krasslig Wolfgang som tagit sig till jobbet fast han var sjuk. Vi slutade vid två och då gick jag och Maggie och handlade sirap, kakao och lite annat. Vi gjorde cornflakeskakor och såg på en av hennes favorit filmer, den var riktigt bra och kakorna blev oerhört goda, vi testade även en ny kompination med Neskvick och det var smarrigt. Vi hann inte riktigt se klart filmen för jag hade träning, efter träningen fortsatte vi se på den och äta ytterligare var sin kaka. Efter vi hade tjockat lite, blev det en lång promenad med Maggie och Veronica, tills min buss kom och jag åkte hem. Jossi skulle sova hos oss, så när jag kom hem umgicks jag med Hedda och henne, åt en chokladboll som dem gjort och lite snitzel, klyftpotatis, bearnaisesås och plättar. Haha nu när jag tänker efter så lät det där väldigt tjockt haha. Det var gott i allafall.

Torsdag: Uppvärmning med Wolfgang och klassen i rörelserummet, sedan blev det stage fighting, det har jag aldrig testat innan, men det var bland det roligaste jag fått lära mig här och verkligen coolt att titta på. Jag och Maggie drog rund varandra på golvet och slogs allt vad vi kunde. Efter lektionen blev det att duscha och byta om, för vi skulle fortsätta med våra dialoger innan lunch. Lunchen bestod av äcklig fisk och efter det fortsatte vi med dialogerna och sedan pratade vi lite innan vi slutade för dagen. Mangis som slutade tigare än mig väntade på mig och vi gick hem till honom och såg på ett Eva och Adam avsnitt och åt plättar med hallon i med Lilly och Kattis. Sen gick jag till träningen, där vi spelade i princip hela tiden på helplan, det var rätt jobbigt men sjukt roligt. Började känna att jag kommit in i tränadet igen, vilket var skönt. Jag duschade hos Maggie och sedan gick jag till bussen och åkte hem med söt, vi åt riskakor, lite choklad och drack te innan vi gick och la oss och myste.

Fredag: I skolan fortsatte vi med dialogerna och lite slap stick och efter lunchen som bestod av mackor med chilicorncarne, förlåt men vad är det med den här skolan macka till chilicorncarne, inge ris? Hallå! Allafall efter lunchen tränade vi lite på dialogerna innan vi redovisade dem för varandra. Sen blev det fredagsmys, vi sjöng som vanligt fredagsmys sången och åt fika, såg lite på slap stick filmer och stage fighting filmer. Om man ville kunde man stanna och se på några saker Wolfgang hade filmat som vi gjorde under Göteborg resan. Jag, Maggie och Hedda orkade inte gå någonstanns innan improvisations kursen som vi anmält oss till. Så vi stannade kvar och improviserade lite i black boxen och så myste jag lite med älskling som också var kvar med några filmare. Improvisations kursen var jätte kul, vi körde teatersport och det var blandat folk där, vissa kände man och vissa lärde man känna lite. Men en sak var säkert  alla hade det super kul och skrattade konstant. Vi fikade lite igen, jag kommer bli tjock, haha fast jag gillar sötsaker det är gooooooooooott så jag tänker inte sluta äta det hihi. Vid sju drog vi oss till Veronica där det var massa folk och det blev en galen kväll som vanligt.

Lördag: Vaknade på Veronicas uppblåsbara madrass och käkade lite rostatbröd med mjukost med Josefin och Christoffer medans de andra fortfarande sov. Blev att åka hem tidigt och sen dess har jag och Hedda mest tagit det lugnt, duschat, handlat, jag har pratat med mamma och pappa en sväng, saknar dem lite faktiskt och nu ska vi laga mat. Det blir nybakt grekisktbröd med soppa och till efterrätt ska vi äta frukt i ugn med vitchoklad och kokos på. Ikväll blir det nog bara att se någon film och slappa, båda är ganska trött och vill bara vara hemma och mysa.Nu ska det lagas mat, ha en trevlig helg<3

Ett, två, tre OST!

Godmorgon

Idag är vi komplediga så jag passar på att blogga lite medans jag lyssnar på underbar musik och dricker te och äter kladdkaka till frukost. Under kvällen igår hade jag och min sambo Hedda lite smått panik, när jag sitter i soffan med datorn och kollar upp ser jag nämligen en råtta springa över golvet. Jag skriker typ allt vad jag kan och Hedda som inte såg den tror att jag har blivit galen, när hon får reda på att det är minst en råtta i huset låser hon in sig på toan och lämnar mig ensam med alla råttor. Jag ställer mig på soffan och skriker för råttan springer nämligen in under kylen, Hedda vägrar komma ut och samtidigt så ringer Poppe, när jag berättar om krisen sitter han bara och as garvar, jag lägger på eftersom ingen tänker hjälpa mig. När Hedda kommer ut från toan med en golvmopp i högst hugg och hoppar upp på en stol och skriker jag har svärdet, dör jag princip av skratt även fast jag är hysteriskt rädd. vi båda står på stolar och efter typ två timmar bestämmer vi oss för att dra ut kylen med hjälp av moppen, det resulterar i att moppen går av. När vi fått ut kylen är råttan inte kvar där och Hedda springer ut för att handla rått fällor. Jag är då kvar helt själv i lägenheten, livrädd över att råttorna ska atackera mig. När jag tillslut går och lägger mig, eftersom jag håller på att hosta sönder halsen, somnar jag med Lasses bedårande musik. Sedan vaknar jag vid tio och jag och Hedda ser på en film innan vi lägger oss.

Hedda hade satt ut två rått fällor, men när vi vakna idag så var osten borta, men ingen råtta var fast, istället ser vi att det är fullt med råttbajs och att det mest troligt är fler än en råtta. Nu sitter jag här rädd att det ska springa råttor kring fötterna, hostig och glad för att jag lever.
Puss råttjägaren<3

Göteborg

Hej det var ett tag sen sist jag skrev här<3

Men sen sist så har jag faktiskt knappt varit inne på datorn, hade besök från Skåne innan jag åkte tillbaka till Gotland och umgicks massor med mina fina vänner också, så hade inget behov av att gå in här faktiskt. Väl tillbaka på Gotland hade jag två basket matcher som skulle avklaras och vi vann en och förlora en, det var inte riktigt min helg och det gick väl sådär.


I veckan så har det varit skola och i måndags och tisdags så jobbade vi med olika texter och känslor, sen hade jag även estetisktval för första gången, vilket var bild för min del. Jag och Maggie knallade över till Säve och fick uppgiften att rita av en uppstoppad mås med endast en penna och ett sudd, skuggorna skulle synas och man fick mixtra lite, men formen var viktig. Jag som aldrig i princip hade ritat fåglar och speciellt inte med skuggor, tänkte att det här kommer gå åt skogen. Det visade sig däremot att det gick riktigt bra och var väldigt roligt, men svårt var det.


Träning både måndag och tisdag och så myste jag med min älskling efter skolan<3 På onsdag så bar det av med båt och sedan med buss till centralen och tåget till Göteborg. Sen hade vi några timmar själva i Göteborg, jag köpte en blus klänning från Zara, en over size t-shirt från Bikbok, en present till Sofia och ett par jeansleggings från H&M. Jag insåg även att jag blivit sjuk igen och när vi kom hem till Carl där vi skulle sova, satt vi alla i ett hörn ihop kurade och såg Smala Sussie det var en ja ganska rolig film haha.

Nästa dag så klev jag upp i sängen med ont i huvudet, feber från natten som började gå över lite, ont i halsen och snuva. Det blev att åka buss och sedan tåg till Lerum där vi skulle träffa den andra teater klassen som vi skulle jobba med under två dagar. Vi jobbade med uppvärmning, undertexter, text, slut och början repik, känslor och mycket mer. Från morgon till kväll, tränade vi och lärde känna varandra, det var jätt kul och framåt kvällen gick vi ut och åt med klassen och de andra. När dem hade engelska tog Veronica som är deras lärare, ut oss på en promenad i Lerum där jag fotade massor och besökte en kyrkogård och fick komma på en historia om en person som låg där och sedan berätta om personen för gruppen. När vi kom tillbaka till Carl på kvällen var vi ganska trötta och låg mest och prata fram tills vi somna.

Andra dagen fick vi lära oss en ny text där vi bara skulle fokusera på känslorna och beröra publiken, när vi lärt oss den blev det tätt inpå en redovisning för några andra klasser på skolan och det var väldigt roligt, men lite närvöst sådär. Vi fick inte ens repetera innan och när redovisningen var gjord, blev det lunch och sedan ledig tid i Göteborg. Där köpte jag ett spetslinne, en söt penna och lite presenter till Sofia, eller till idéen har jag till hennes present iallafall. Haha nu blev du nyfiken va, men mer får du inte veta Sofia för jag vet att du tjuvläser. PÅ stan så blev det att gå på café med min älskade Delice som jag även träffade på onsdagen en sväng, det var underbart, men hade gärna haft mer tid med gumman. På kvällen var vi och såg pjäsen Kött Backateatern med Lerum eleverna och pjäsen var helt fantastikt rolig och gripande.

Nästa dag bar det av mot Stockholm där jag och några vänner satt på ett café i tup tre timmar och drack Chilatte med en stor chokladmuffins och fotade. På båten såg vi på film och åt naco tallrick. När vi kom hem så blev det att lägga sig, jag pratade med min pojke en sväng och sedan sova.

Idag ska jag bara ta det lugnt för jag hostar hela tiden och har ont i halsen, inge vidare alltså, men annars har jag det jätt bra<3


Vad har hänt..

Hej 2011!

Ja då var det ett nytt år, med nya äventyr, skratt och tårar<3 Förra året var underbart och jag har gått igenom orehört mycket och det har varir mycket skratt men även många tårar har runnit ner för mina kinder!
Allt från
krosst hjärta,
kärlek,
nytt basketlag,
flytt,
ny skola,
filminspelning,
Barcelona med mina älskade ssk tjej,
Spanien,
Gothia,
Lasse konsert på PDOL,
sommarjobb,
fått massa nya vänner,
vänner som man tappat kontakten med,
Göteborg med Sofia,
Liseberg med laget i en vecka,
Fårö lägret med nya klassen,
Upptäckt massa nya artister
Bal
Slutbetyg
Lämnat 9B och börjat i RB10TE
Flyttat ihop med Hedda som är världens bästa sambo,
Blivit bättre på engelska
Varit i Norge
Solat
Badat
Blivit laktos
Ätit massor av choklad
Blivit storförburkare av toalettpapper (insåg jag och Hedda)
Haft tandställning
Börjat le på foton
Tagit massor av bilder
Målat mycket
Blivit guard i basket, eller varit det förut ibland, men nu är jag typ alltid det
Inte lärt mig att knäppa med fingrarna fast jag försökt!
Haft underbara kvällar med mina fina vänner<3
Drågat Lasses musik
Börjat älska rosetter och spets
Utökat mitt väsk föråd<3
Blivit mer estet
Bott på hotell med nya laget (Visby bbk)
Varit i Västerås
Träffat Patrik och mina tremänningar i Västervik
Varit i Oscarshamn och spelat matcher
Åkt buss till skolan
Flygit mycket
Spenderat många timmar på färjan
Lärt mig lite Gotländska
Varit och sett med Plannja som nu heter Lf, Luleå basket och Visby ladies, men är ett troget Luleå fan<3
Tappit min mobil ett antal gånger i golvet
Varit på Nordpoolen och badat
Spelat bowling
Cyklat massor
Städat mer än jag gjort i hela mitt liv
Åkt slalom<3
Lärt mig att tvätta
Shoppat massa fina saker
Blivit beroende av facebook
Spenderat några veckor under sommaren med Delice Wallin<3
Haft hemlängtan
Spelat massor av teater<3
Nu får det faktiskt räcka, har hänt många mer tråkiga och roliga saker, men nu ska jag och åka slalom med Sofia och Hanna<3

Gott nytt år kära läsarare<3


RSS 2.0