It's time for Africa

Jag har just kommit hem från Afrika, Egypten, Grand Seas Hostmark, Stockholm, Hotell Comfort och nu sitter jag i min ljusa lägenhet under mitt blommiga täcke och lyssnar på True Colors.
 


Helt plötsligt blir jag så full av inspiration, tyvärr inte på min uppsats om övergödning, men för att skriva, spela teater, springa, fota och söka sommarjobb.
 

Jag har haft det fantastiskt i Egypten med min Sofia, jag har badat, solat, shoppat, ätit, ätit mer och ätit ännu mer. Varit på båtutflykt, snorklat med rengbågsfärgade fiskar, ridit på en galen kamel, åkt jeep i öknen i solnedgången, besökt ett beduinläger och bott på ett lyxhotell, där hotellrummet var större än min lägenhet, där man fick nya handdukar varje dag och där vi hade varsin dubbelsäng som bäddades av sig själv, nästan i alla fall.
 
 
 
 
 

Afrika är en fantastisk kontinent och jag vill så gärna åka till fler länder, Kenya till exempel. Hur som helst är det inte så dumt att spendera halva dagen i sängen och titta ut genom fönstret och se solen lysa på gräset och värma upp blåsiga och vackra Gotland. Idag är det 12 grader ute och jag ska snart gå ut och springa.
 


Det här inlägget skrev jag för typ en vecka sen, men blev först klar med bilderna nu.
 
Kramar Emma

Kommentarer
Postat av: Sofia

ahaha jag älskar bilden på kamelen! :D

2013-03-15 @ 20:50:37
URL: http://sofffiak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0