Den osynlige

Hejsan

Ja nu ska jag berätta lite om vad Emma sysslar med på Gotland just nu. Hon håller just nu på att skriva bildmanus till en novellfilm som heter Närmare än du tror som Frej och Johan i hennes klass har skrivit. Emma ska nämligen vara A foto i denna novellfilm och produktionen kommer hålla på till vecka nio då det är sportlov.

Alla i Emmas klass fick skriva ett manus som max skulle vara femton sidor långt alltså cirka femton minuter, sen skulle två manus av elva röstas fram för att filmatiserats. Detta gjordes igår och de manus som valdes var Närmare än du tror av Frej Skifs och Johan Ericsson och Den osynlige av Emma Öhman. Eftersom ingen som har skrivit manuset får vara någon produktionsroll i sin egen film, var det ganska klart att Emma skulle vara fotograf i Närmare än du tror, tillsammans med ljussättaren (B foto) Hedda Pålsdotter.

Så där ja, nu fick ni en liten överblick vad jag ska syssla med framöver. Nu ska jag snart börja. Så ni får ha det så bra och glöm inte att uppskatta det ni har, för ni vet aldrig när ni kan förlora det.

Puss<3

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad kul att ditt manus blev valt!

2012-01-18 @ 15:42:01

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0