Spritt språngande galen

Jag har haft en fin helg.

Gårdagen började med en massa mys med min älskling, vi tog även en promenad till en utsiktsplats där man såg hela Visby, hur fint som helst. Efter det cyklade vi in till stan, där han gick in till sig och jag fortsatte några dörrar i korridoren och mötte Veronica.


Redigerad


Orginal

Vi drog ut på stan för att  shoppa, eftersom det var kulturnatten så fanns det massor av roliga saker att titta på. Vi hittade även några små loppisar, där vi köpte lite grann.












 När vi gått runt och shoppat och myst i över fem timmar, var vi rejält hungriga, så vi gick för att hitta en mysigt ställe att äta på som inte kosta allt för mycket.





När vi letat i drygt en timme, gav vi upp och köpte glass istället, det var det inte smart alls och vi började på skit illa. Så det sluta med att vi blandade vår egen sallad på Ica och cyklade hem till Veronica och såg på Björn Gustavsson.



Senare på kvällen strosade vi runt med Maggie inne i Visby, kollade på ruiner, konst, bilar, åt laktosfri risifrutti och dansade till galen musik på tivoli. Ja en fin dag blev det<3


Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

jättefint inlägg, himla kul att läsa!! med bilder också åh! perfekt! och såååå typiskt dig med glassen! ;)

2011-10-02 @ 17:33:35
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0