Höstlovet<3

Godmorgon världen se vad som står på, jag tror jag drömt och svävat i det blå det är så vackert och det gör mig galen, det gör mig galen..

Känner mig väldigt duktig just nu, igår vaknade jag av att jag sov på golvet och idag av att jag somnat i soffan vid datorn.. Hehe som sagt så är jag duktig men har faktiskt varit riktigt duktig idag, klev upp vid åtta och vek ihop tvätten, hängde upp ny tvätt, plocka in disken i skåpen och nu sitter jag och dricker te med muffins oj eh stryk muffins..

I allafall så hade jag och Hedda en riktigt mys dag igår, vi tände ljus i hela huset, fixade tvätten, diskade, badkade chokladbollar och chokladmuffins, gjorde mat och såg på film.

Ville gör något igår men var ändå för trött för att göra det, om ni fattar vad jag menar, så det blev bara att vara hemma och det kanske var bra för idag är jag utvilad och piggelin.

Idag ska jag och Hedda göra kyckling i ugn och potatisgratäng, så funderar vi på att bjuda över några men vi får se hur det blir.

Nu kommer lite bilder på min fina hund, som jag tog när jag var hemma<3





Kommer mer senare, nu ska jag ut och springa.

Puss och kram<3


Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka fina bilder på Glory. Hoppas att kycklingen blev god.

2010-11-07 @ 15:46:50
Postat av: Anonym

hahaha söt:D

2010-11-11 @ 14:44:47
URL: http://ewesgitarrkompis.blogg.se/
Postat av: Carolin

UPPDATERA!:D<3

2010-11-16 @ 19:08:27
URL: http://carrofredriksson.blogg.se/
Postat av: Johan

Hej Emma :)

Skulle du vara intresserad av en chans att få två trisslotter? Jag arbetar med en sajt som vill öka kunskap om säkerhet på nätet och hur man skyddar sin integritet online, vilket är nödvändig kunskap nuförtiden. För att veta hur du får lotten, gå in på http://www.mjukvara.se/blogg/gratis-lott/ och gå gärna igenom resten av hemsidan :)

Tack på förhand.

Vi hörs,

Johan.

2010-11-22 @ 19:36:24
URL: http://www.mjukvara.se
Postat av: sofia

då är så bra på att uppdatera! jag blir ju imponerad... ;@

2010-12-05 @ 14:28:05
URL: http://sofffiak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0