Tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart

Hej hej

Nu sitter jag hos Amanda, idag har vi har solat och badat på näset och vädret är toppen. Hoppas man blivit lite brun iallafall. Vi gick även en lång promenad i solen och pratade ut om allt möjligt! På våran lilla tur i solen hittade jag även en glänsade guldpeng, hihi tio kronor rikare, klirrrrrrrrrrrr.
Har ju saknat flickan<3 Inte träffat henne sen februari typ..

Bild tagen av Amanda, förra vintern på väg till Dm i Arvidsjaur

Bild tagen av Amandas (pappa tror jag), skolavslutningen i nian

Bild tagen av amandas (pappa tror jag), skolavslutningen nian

Gothia cup 2010, bild amandas pappa

Gothia cup 2010, bild amandas pappa

Aja nu ska jag vara social, hejs svejs<3

Vi skulle klara vad som helst..

Halloj!

Har just ritat två porträtt och är rätt nöjd, känner mig väldigt kreativ! Tidigare idag har jag även cyklat över en mil, vilket min stackars kondition helt klart behövde. Tänkte dra och simma imorgon för att få upp flåset lite igen. Snart ska jag äta lassange som mamma har gjort och sen umgås med Jossan och Matilda<3


En rättså gammal bild, men jag gillar den<3

Loppis



Levis shorts och turkost linne

Vitt linne med spets och blå rutig röd kjol
Vit kofta, vitt spets linne och svarta högmidje jeans














Berätta hur du gör..

Hej, en fin vecka har snart gått och mycket har hunnits med. Jag har bland annat jobbat, varit i stugan och fyllt år. Hela helgen har spenderats i stugan med fint folk, bastu, båt, bad, mat, godis i massor och mycket annat gulligt som till exempel Lars Winnerbäcks härliga stämma. Nu sitter jag hemma igen och ikväll ska jag vara med Josefina<3 Tills dess hade jag väl tänkt cykla lite här inne.


Fannie och jag på sommarlandet<3

I veckan ska jag jobba mycket, så får se vad som händer och sker.

Underbara sommar<3

Hallå

Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna och liksom inte haft lust att skriva här. Har hunnit fylla 17 år, shoppa, varit med Sofia, badat med min hund Glory, Sofia och hennes hund kompis, träffat min kära kusin Jonathan som jag inte sett på över två år, fått massa presenter, ätit hur mycket som helst, jobbat, stressat i kassan, sprungit runt med saker som skulle fyllas på, hällt ut salt på hela golvet, varit ute i regnet, sett på Lasses två konserer på dvd som jag fick när jag fyllde år och mycket mycket mer.

Mycket fint har hänt i veckan och dessutom går min ekonomi ganska bra, eftersom jag jobbat extra en del. Jag fick hur mycket fint som helst när jag fyllde år, men tänkte inte visa nu för har inte tagit kort än. Har saknat min pojke enormt mycket också<3 Har nog inte förstått hur mycket jag kommer sakna Gotland och alla fina vänner där! Fast kul att vara hemma igen och få se alla underbara<3


Fannie på sommarlandet


Maggie på min födelsedag



Maggie och jag på Malins födelsedag, fotat av Fannie med min kamera


Maggie och jag på Malins födelsedag, fotat av Fannie med min kamera


Fotat av Fannie med min kamera





Shoppa!

Var på Rix Fm festival igår, det var rätt kul! Idag har jag varit på stan med farmor och shoppat hur mycket som helst, till min födelsedag som är imorgon<3

Orkar inte skriva mer nu<3

Sommarlov<3

Sommarlov<3

Älskade sommar, nu är det sommarlov! Jag är hemma i Luleå och ligger just nu i min egna underbara säng och lyssnar på bra musik<3 De senaste dagarna har det varit fullt upp.



På Gotland blev det att städa ut lägenheten och på onsdag åkte vi på utflykt med klassen, haha eller ja, till Almedahlen. Där spelade vi kubb, åt mackor och sen avsluta vi dagen med att äta glass, vi gick på ett ställe där dem säljer typö hundra olika sorter och jag tog tre kulor, en med blåbär cheescake, en med trippel choklad och en till med kiwi, mums. Efter det blev det att sitta uppe på ett el-skåp med några från klassen och bara sola och ta det lugnt. När de flesta hade dragit, cyklade Maggie, Malin, Diana och jag hem till Diana för att hon skulle färga håret. Där lyssna vi på lite musik, bland annat hennes egna fina låtar. När vi skulle tillbaka till stan, fick Diana och jag åka med hennes pappa. Han hade bråttom och vi skulle kliva av mitt i vägen, men när han skulle släppa av oss hade jag inte hunnit gå av riktigt när han började köra och jag flög ut ur bilen. Diana fick panik, men som tur var gick det bra.



Jag sa hejdå till Diana för sommaren och Mangis och hans mamma hämtade upp mig och vi åkte mot båten. På båten såg jag och älskling på Svampbob och så sov jag lite. Vägen mot Edsbyn var ganska lugn för min del, eftersom jag sov nästan hela tiden, fast vi tog en paus vid Burger King, där jag blev bjuden på mat. Det var super gott och jag blev sjukt mätt. När vi kom hem till deras stora gård, myste vi lite innan vi somnade.



På torsdagen gick vi runt på deras gård, jag tog massa kort på deras hundar och så åt vi en god middag i deras fina lusthus. Sen blev det massa mys också med min finaste<3 Tiden gick såklart jätte fort och mot kvällen åt vi lite blårbärspaj innan vi åkte till Bollnäs, där jag skulle ta tåget hem. På stationen hann jag träffa hans bror Erik och han tjej, innan tåget avgick till Luleå.



Nu är jag hemma och igår hade jag utbildningen på Coop och sen umgick jag med min älskade Sofia<3 Mormor och morfar tittade förbi också<3

Puss<3


Västervik

Nu kommer lite bilder från Västervik<3














Jag är nästan där..

Snart snart snart är det sommarlov<3

Just nu sitter jag på skolan och är lite smått nervös inför mina Hamlet monologer som ska visas idag. Hela klassen har jobbat med olika små texter från Shakespeares pjäser och idag ska vi ha en liten föreställning efter lunch. Ingen är typ förberedd och det känns som om jag knappt kan replikerna.. Hoppas det går bra! Efter det så ska jag på grillkväll med laget och sen packa och städa. För imorgon bär det av till Edsbyn och på torsdag bllir det tåget hem. Fast innan jag åker imorgon så ska vi ha utflykt med klassen<3

Puss<3

Hej hej sommar!

Hej hej sommar!

Jag älskar sommaren, vädret, kläderna, ledigheten, stranden, semester och sanden mellan tårna. Helgen har varit rent ut sagt underbar! I fredags blev det att dela ut fika till studenterna med laget, de uppskattades och jag hann dessutom träffa många jag kände som gick ut. Fick även ett rätt snyggt gult linne från Vila för att jag ställde upp.
Mot kvällen blev det mys med klassen och lite till folk, vid nordagravar och kring muren. Vi satt även på ett as mysigt ställe på muren där man hade utsikt över vattnet och stan. Kvällen blev helt galen, som den alltid blir om man är med RB10. Vi vräkte även i oss en kebabpizza och jag somnade hos Mangis.

På lördagen åkte jag på loppis och köpte hur mycket som helst! Har tagit bilder på kläderna, så kommer upp så fort jag laddat in dem på datorn. Sen blev det att förbereda mitt kalas, baka, städa och sen en fin kväll med mina underbara söta vänner<3 De vet verkligen vad jag gillar, jag fick massor av söta saker, bland annat massor av nya fina rosetter till min samling.

Söndagen spenderades med Fannie på Kneippbyns sommarland, bad, picknick, karuseller och massa mys<3 Det var nämligen min födelsedagspresent och det var hur mysigt som helst<3 Tack Fannie för att du är en sådan fin vän<3

Nu tillbaka till skolan och historia.. puss<3


Sommar och sol och vi har korta kjol...

Hallå alla pigga och glada!

Nu sitter jag på skolan, vilket känns lite drygt, när typ alla andra fått sommarlov förutom Gotland. I alla fall så åker jag nästa onsdag från ön, men kommer sova en natt hos Mange innan jag fortsätter min resa hemåt. Idag så går vi bara till lunch och efter det ska jag och Hedda gå och bada. Vid halv tre, tror jag det var, ska jag och laget dela ut fika till studenterna, så först efter det, så blir det riktig helg med mys och sånt kul.

Imorgon ska jag fira min födelsedag med massa fina vänner, kommer komma mer info om det senare och bilder kommer nog dyka upp<3

Rosa<3

Hej

Igår hände inte så mycket, skola, hem och plugga, äta plättar med mina fina och sova. Idag ska jag träna, plugga, skola, repetera på Hamlet monologer och kanske sola lite. Hinner inte blogga mer nu, puss<3


Bilden är inte ny, men jag har på mig detta fina linne idag<3

Kladdkaka, fotboll och fint<3

Tänkte bara säga att reklamfilmen jag är med i inte kommer börja gå nu i juli som jag trodde, utan i mitten av juli typ. Nu sitter jag, Hedda och Mange och ser på fotboll, Sverige - Finland, det står 3-0 i halvtid, så det är glädje här i lägenheten<3 Dessutom har jag varit och shoppat massa fint med Veronica, kanske lägger in vad jag köpt sen.
Vi har just ätit kladdkaka och spagetti med köttfärssås, super duper gott!


Hedda och jag under någon av de första veckorna på ön<3

Sola och bada, på sommaren är livet som bäst..

Hej
Nu sitter jag i datasalenoch roar mig framför datorn eftersom vi först börjar klockan ett. Då blir det bild, vilket är kul, men det är så sjukt varmt ute! Jag ska inte klaga.. Igår var jag och Hedda och badade nere vid vattnet, vi tyckte vi hade tur som hittade en liten bit sand som vi kunde lägga oss på bland all sten. När vi väl skulle bada, kom det massor av vågor och helt plötsligt var alla kläder blöta, handukarna och skorna. SKORNA, en av mina skor började flyta långt ut och jag försökte febrilt få tag i den. Tur att den började flyta innåt igen efter att vågorna börjat lugna ner sig. Ja, det var inte så varmt i vattnet, men sjukt varmt i solen, så det blev ett skönt dopp i havet.
När vi kom hem igen åt vi glass och mat. Sen frågade vår hyresvärd Stina om vi ville följa med henne till Tofta, som var en av Sveiges finaste stränder, vilket vi såklart ville. Vädret var toppen och jag och Hedda badade hur länge som helst, det var mycket varmare där än nere vid oss, eftersom stranden låg vid en vik.
När vi solat och badat i flera timmar åkte vi hem en sväng,innan jag fick åka med Stina till stan där jag skulle träna basket. Tyvärr blev vi bara fem stycken, men jag och Elin hade det roligt ändå. Efter träningen åkte jag och Mange hem till mig och åt lite mackor och drack lite te, innan vi la oss och såg på Svampbob<3

Idag ska jag på stan med Veroncia, eftersom det var stängt igår<3

Fina hedda<3

Hajsan svajsan!

Jag och min underbara sambo sitter i sängen och dricker glögg till julmusik<3 Jag älskar dig Hedda Pålsdotter! Om ett tag ska vi se på en lite läskig film, tur att vi har varandra.


Vackert

Hallå vad är det som står på, jag tror jag drömt och svävat i det blå, du är så vacker att du gör mig galen, du gör mig galen<3
Ja det var en fin dag igår med trevligt folk<3 Sov hos min älskling, lika mysigt som vanligt! Idag vaknade jag och tänkte, gud vad skönt att vakna tidigt, kollar på mobilen och inser att klockan är halv ett, hmf jobbigt! Idag är det balen för treorna och skulle egentligen dit, men jag vet inte om jag hinner. Måste hem och hämta kameran, vill inte stå där och bara kolla på alla fina ögonblick som kan fotas. Åh jag hitta kameran här, tog aldrig hem den igår, lycklig tjej<3 Idag har jag inga planer, men imorgon då ska jag och min fina vän Veronica göra stan osäker, haha. Nädå, men kommer bli shopping och sånt underbart<3

Alla skuggor allt mörker som förr var så uppenbart, de skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart..

Hej alla fina<3
Jag är väldigt glad, solen skiner, jag och älskling har just ätit Cheese burgare från Donken och jag åt även en Mc Chicken junior. Nu sitter en mätt flicka här och längtar efter sommarlov. Det var sjukt kul hos Malin igår och idag med. Vädret var toppen, människorna trevliga, grillningen god och ja helt underbart. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, se på film eller gå ut i solen och ta det lugnt. Jag köpte en vit kofta igår med spets broderi på båda sidorna av knapparna, hur fin som helst och jag hittade även ett rosa rosettarmband, gulligt<3 Ni ska få se när jag fått för mig att fota. Nu ska jag sluta skriva och njuta av vädret!
Här kommer två låtar som jag fastnat för på senaste tiden.

Världens bästa Malin, vackra, snälla, underbara Malin<3

Hejsan hoppsan lillebror, hejsan hoppsan Karlsson


Hihi hade bar lust, har inget med inlägget att göra.

Iallafall så blev det en väldigt fin dag igår, det tog däremot några timmar innan jag och mina fina baskettjejer fick igång grillen. Vi fick byta grill, innan vi lyckades, fast under tiden spelade vi kubb och bara myste i solen. Så det var riktigt mysigt<3 Mellan grillningen och träningen gick jag hem till Mangis, där även Lilly tittade förbi. Jag sov typ lite och sen bar det av till träningen. Det var sjukt roligt och det gick ganska bra. Efte det tog jag och älskling bussen hem till mig. Väl här såg vi på en film, myste, drack te, åt lite och ja bara tog det lugnt.


Bild tagen av Hedda, med Fannies kamera.


Maggie, Hedda och jag på skolan för länge sedan. Bilden är tagen med min kamera, med självutlösaren.






Dem här bilderna är tagna under de första veckorna vi gick här på Gotland, till vänster är Maggie, i mitten Malin och till höger är jag.

Nu skiner solen och älskling ligger och sover så gulligt här bredvid och jag har just skrivit på mitt Shakespeare arbete. Idag ska jag till Tingstäde, där söta Malin ska ha födelsedagsfest, det kommer bli super duper dunder mega ulti fint och kul om jag inte tror fel. Nästan hela klassen kommer och några av hennes vänner från Stockholm. Jag kommer spendera natten där, ihop trängd med alla på madrasser, det kommer bli mys. Nu ska jag jobba med historian, tur att det snart är sommarlov<3

Muffins, grillning och basket

När jag kom hem igår blev det storstädning, jag drog ut sängen, tog ut alla kartonger under, dammtorkade, dammsög och bytte sängkläder. När älskling kom hit, gjorde han mat medan jag städade lite till. Det blev bullens varmkorv och potatismos och sen gjorde jag chokladmuffins. Vi bara myste, såg lite på svampbob och tog det lugnt. Som vanligt somnade jag typ as tidigt, tänkte bara blunda snabbt och sen vakna jag idag av att fåglarna kvittra och att det lyste in mellan gardinen.



Så nu sitter jag här, har just ätit en muffins och Mangis sover fortfarande så sött bredvid. Klockan två ska jag in till stan och ha grillkväll med mina fina tjejer från laget och sen ska jag träna med ladies.



Ha en fin dag, puss och kram skumbanan<3

 Taget av mig

 Taget av mig


Film, sol och söt kjol

Jag kommer med skolsken till dig...

Åh älskade sol, det är sommar här på Gotland och jag går runt i kjolar, klänningar och korta skjorts. Jag har redan fått en linje, men tyvärr efter att ha varit på frilufsdag och använt skjorts, så det ser ut som om jag har haft tant bikinitrosos, mycket fint! Ledig fram till tisdag nu, känns underbart. På den tiden ska jag hinna med två födelsedagar, en grillkväll med laget, en träning med ladies, packa ut det mesta av mina saker, umgås med vänner och plugga det som är kvar.



Igår var det rätt chill dag, vi började kvart i tio, hade matte, fick veta betyget... Hade lunch, engelska mingel med våra karaktärer vi läst om och sen premiär för treorna slutprojekt, där jag i en av filmerna hade en av huvudrollerna. Det var jätte kul att se, men synd bara att den filmen jag var med i hade lite dåligt ljud. Ska skicka en länk när den kommer på nätet så ni kan få se, men kolla bara på skådespelet för det är det som jag har påverkat.



Den första kortfilmen vi gjorde, finns på hemsidag så om ni vill se den kan ni klickar in på länken här, jag spelar typ en 11/12 årig tjej och om ni bara vill se den jag var med i spolar ni fram till ca 18.25
http://www.filmgymnasiet.se/elevproduktioner/rb10film/

Tidigare har jag varit med som statist i treornas reklamfilm, den finns också på den här länken. Bläddra ner till Rb08 reklamfilm och spola till ca 8
http://www.filmgymnasiet.se/live/tidigare-sandningar/

RSS 2.0