Love is my drug, my medecin..

Hejsan

Hur lyckas man bli sjuk när man är hemma i två och en halv vecka! Fölåt om jag låter grinig, men just nu känner jag mig väldigt deprimerad över att jag missar massa jag har planerat! Igår så skulle jag ha gått på stan med Izza, Lina och Hanna, men jag var så trött och hade dunkande huvudverk, snorig, verk i kroppen och feber! Istället låg jag hemma och glodde på travet och tråkiga dokusåpor på tv.. Inte fick jag i mig något i matväg heller, jag var inte ens sugen på choklad, då är det illa! Jag pratade med min älskling ett tag iallafall, så han muntade upp mig lite i allafall<3

När mamma kom hem från jobbet sov jag i soffan, hon tvingade i mig lite köttsoppa och sen somnade jag igen. På kvällen följde jag med mamma och pappa på plannja/lf, men det var inte lika kul att titta när jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Lf förlorade och det gjorde bara att jag blev mer irriterad! Efter matchen så åkte vi hem och såg på en deckare på tv och så kom Izza och gav mig min julklapp<3 Det var en liten söt mirandabjörn, med en solhatt där det stod special friend , underbart söt<3 Jag älskar dig tjejen<3 Men dum som hon är, åker hon till sin pappa idag, så får inte träffa henne förens på sportlovet, sad face.

Idag mår jag lite bättre, men det blev inge stan med farmor, för måste kurera mig. Så vad gör man en tråkig dag som denna, jo man går in på facebook, där inte en människa är inne 10 på en lov morgon, sen roar man sig med att skriva här och efter det här ska jag försöka få hit någon kompis som kan underhålla mig, innan jag dör av spotifys reklamer som ständigt går om och om igen!


Puss från en snuvig norrlänning:)<3

God jul<3

God jul!

Kommer nog inte blogga så mycket för tycker faktiskt det är roligare att träffa vänner och familj<3 Julen har varit helt underbar, åt massa mat som alltid och fick massa fina presenter<3 Har inte fått alla än, så kan inte skriva allt, men fyller på eftersom!

Pengar
Parfym
Silverhalsband
Berlock till halsband (ängel)
Knä tjocksockar
Grönt överkast
Emma mugg
Snabb memori
Tomteskum
Svart väska
Lila väska
Sport väska
10 Rosetter
Rosett skärp
Kjol
Bok
Almenacka
Liten almenacka
Fondation
Vita knästrumpor
Glas
Godis
5 Marabou 200 g- GILLAS!
Tuggummi
Handduk
Elvips
Samlings tomte
Två hemgjorda fina saker i trä av Moffa
Smörkniv som Moffa gjort<3
Tavla av Sofia<3
Te
Burk
Örngott
Örhängen
Trosor
Liten julgran i plast med dekorationer
Hjärt strumpbyxor
Silver armband
T-shirt
Morgonrock
Lars Winnerbäck live skiva (För dig)<33333333
Lars Winnerbäcks bok med 112 låtar och den akustiska skivan!<33333333333
Hårborste
Mobil som jag ska få välja<3

Tack så mycket alla<3

Nu ska jag ta det lugnt och grilla pinnbröd i öppnaspisen och dricka varmchoklad<3 Sen ska jag vara med min Sofia<3 Och ikväll ska alla mina söta tjejer till Lina och se film och äta middag<3


En skåning kommer till LULEÅ:O

Jo så det gick ju jätte bra att uppdatera för mig del!
Nu har vi iallafall gått sista dagen på Säve= Teater och film i två månader<33 Idag så var det avslutning då vi åt pepparkakor och drack julmust, såg på julspex och kramades med varandra! Jag kommer sakna mina underbara vänner! Men nu åker jag hem till mina älsklingar som jag inte träffat på länge. Sofia jag kommer krama ihjäl dig!

Grattis till min lilla kusin David som fyller iår idag också<3

Jag var på julklapps utdelning i fredags hos Virre, med Fannie, Jossi och Hedda<3 Jag älskar er tjejer! Fick massa fina grejer, men skriver en lista efter jul på allt jag fått. Nu ska jag iväg mot båten för att sedan sitta i en bil i 11 timmar till Norrland min kära hemstad<3 Jag saknar er alla så, ska bli så kul att träffa er. Mamma och pappa kom hit i fredags också. Jag och min sötmupp Magnus, hade två månader, så vi passade på att ge våra julklappar då, han fick en parfym och jag fick ett jätte fint silverhalsband, jag blir så glad och lycklig av dig älskling<3

Jag skickade typ åtta julkort och fick två tillbaka, jätte kul! Tur att ens moster och kusin, inte glömmer bort en iallafall<3 Nu måste jag sluta, måste bara nämna att jag trivs jätte bra med mina lagkamrater i basketlaget och att vi ska möta vårat andra motstånd den 8-9 januari och att jag då ska åka tillbaka tidigare för att spela dessa!









Kommer sakna min underbara sambo Hedda Pålsdotter<3!


Som ljuset sprider sig över staden, skiner du upp mitt liv<3

Godmorgon kära läsare<3

Jag vet att jag inte har tid att skriva här, men plötsligt fick jag blogg humöret tillbaka! Idag är det tredje advent, alltså lucia och jag har redan städat hela huset, dammsugit, diskat, tvättat, hängt upp tvätten och tänt ljus. Inte nog med det har  jag ätit en toppen frukost gjord på två rostade rundamackor med mjukost och gurka, till det åt jag en banan och drack juice med fruktkött och även en kopp te. Nu ligger jag i sängen och tänker fortsätta på min so redovisning och sedan ska jag plugga matte, so och göra klart min fördjupning. Ikväll så kanske det blir en film eller något annat fint med min sambo Hedda<3 Jag får se vad som händer och sker.

Måste också säga att jag blev väldigt glad att Jay vann idol, han har en riktigt speciell röst och jag gillar han starkt!


Låt aldrig hoppet försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen<3

Vet ni vad, nu tänker jag faktiskt skriva!

Jag vet att jag är extremt osocial här och att alla klagar på mig för att jag inte bloggar. Men nu är det så att jag bor på Gotland, vilket är mycket trevligt, förutom när man läser intensivt alla kärnämnen på dubbel takt. Har sjukt mycket att göra hela tiden, så när jag väl får tid över, lägger jag faktiskt den på mina vänner och pojke<3

Men nu ska jag sluta deppa ihop nu när jag väl skriver, det är faktiskt mycket som har hänt som har varit skit kul också! Till exempel i helgen så har jag dygnat med Virre, Maggie och Hedda, vi såg på massa film och hade det grymt mys! I veckan har vi varit och sett på tvåorna när dem gjorde tretton dags afton i improvisation, dem är otroligt duktiga måste jag säga<3 Annars har det bara varit långa tråkiga lektioner om jag bortser från filmkunskapen med Arvid. Jag har tränat, varit med vänner, pluggat och umgåtts med Magnus<3

Idag har jag och Hedda gjort julgodis, tvättat och sett film. Nu ska jag försöka förbereda min so redovisning, men det går inte så bra när man var uppe till halv sju på morgonen och är helt slut. Den kommer nog bli helt skum! Haha men det blir trevligt, mamma och pappa kommer på fredag och jag har saknat dem jätte mycket<3 Tyvärr kommer jag nog inte kunna umgås mycket med dem, för har so-prov veckan efter, men på onsdag nästa vecka så bär det av hem! Det ska bli sjukt härligt, men samtidigt kommer man sakna alla här sjukt mycket<3 Nästa helg ska vi dela ut våra julklappar, men jag har redan fått Veronicas, det var en liten julgran, hihi så den står nu på en stol med ett vitt lakan, omringad med paket i vårt vardagsrum<3

I veckan fick vi välja vårat estetiska val, jag valde bild, men hade besluts ångest för det är bra att ha betyg i musik och dans också när man ska söka teaterhögskola. Aja tog det som hjärtat ville, kanske väljer till de andra sen på mitt individuella val.

Nu kom Gothia låten upp helt plötsligt när jag sitter här och skriver, det väcker minnen! Idag ringde Idis, kul att höra från er hemma, även om vi inte pratar med varandra varje dag så älskar jag er och saknar er<3 Ni vet vilka ni är!

Hoppas det här lilla tråkiga inlägget duger!










RSS 2.0