Sommarlov hehe

Hej idag gästbloggar jag på Emmas blogg... Ska beskriva mej sjäkv först! Är en glad och omtänksam tjej som gillar sina vänner. Gillar inte höjder och skidor. Älskar att åka utomlands och vara med nära och kära. Gillar även spagetti och köttfärssås och att spela klarinett, som jag inte gjort så mycket i sommar... Idag har jag sett Grese 2 och har snickrat en hundbädd så gott det går med en kompis. Varit med Emma som ska träna,HON ÄR GALEN I ATT TRÄNA!!! På sommaren är jag med vännerna,m spelar fotboll m.m äter gott! För er som tycker det är tråkigt att Emma inte skriver så mycket, så kommer hon skriva mer hoppas jag.

Glittrande vattendroppar

Godkväll världen, säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävat i det blå, du är så vacker så du gör mig galen. Jag är så lycklig att du är min, jag älskar dig<3
 

Förra året

Om en vecka åker jag med tåget till min älskling för att sedan åka på semester med han och hans mamma. Vi ska åka och hälsa på hans mormor i Vänersborg, kanske åka en sväng till Göteborg och gå på Liseberg och bara ha det riktigt mysigt, jag längtar så mycket.
 

Tog den här bilden under en promenad hos älskling

Tillbaka till verkligheten, innan dess har jag en del jobbdagar att klara av, men det kommer gå bra. Idag passade jag på att hinna träna innan jobbet, sprang lite och körde lite fys och sen blev det att basta. Efter det tog jag en sväng till Shopping och kollade på lite affärer, Indiska har just nu halva reapriset och jag blir så där shopping galen, jag älskar deras koppar och glas. Ska ta bild på allt jag köpt i sommar (vilket är en hel del), längtar till min lägenhet och alla mina fina saker och mina vänner. Samtidigt blir jag så lycklig av att vara hemma, som idag så spenderades kvällen hos mormor och morfar, där vi grillade hambugare och drack tropiskt te i fina blommiga koppar, jag älskar sommaren.
 

Morfar är glad när det gick bra för han i bowlingen
 
Förra året under midsommar när vi var i mosters stuga
 
Nu ska jag läsa vidare i min bok som jag lånat från bibloteket, den heter Tro, hopp eller kärlek och verkar riktigt bra. Imorgon är jag ledig och då ska jag träna med Sofia, vi ska köra både Core och Zumba. Mer vad jag ska göra får ni höra imorgon.

Godnatt<3

Solen i ögonen

Idag har jag hunnit med jobb från 9.00 till 18.00. Efter jobbet blev jag upphämtad av Sofia, vi for vidare till Inpuls där vi körde Zumba i en timme, det var hur kul som helst och man blev riktigt svettig, känns ju inte som man tränar, men ändå är det ju riktigt bra träning. Efter passet duschade vi och bastade och tog sedan bussen hem, väl hemma spenderade jag kvällen hos min bästaste finaste Sofia, vi åt sallad och hembakt bröd och drack ett underbart gott te. Två veckor utan min Sofia, nu är hon hemma och jag ska passa på att umgås med henne så mycket jag kan<3
Nu ska jag däremot sova, för imorgon ska jag upp tidigt för att gå på Inpuls, sen blir det shopping och sedan bär det av mot jobbet, där jag blir till klockan åtta.
 
 
När Sofia var och hälsade på mig 

Passa på att njuta av sommaren och gör det just ni tycker är som finast<3
 

Det finaste som sommaren erbjuder

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
 

Sommaren är som vackrast, min älskling är här, solen skiner, jag lever livet precis som jag vill och hittar otroligt fina saker som gör mig ännu lyckligare.

 
http://www.imdb.com/title/tt0948470/
Om du vill läsa mer om filmen kan du gå in på länken ovan.

Under denna lediga vecka har vi både hunnit se The Amazing Spider-Man i 3D, ätit palt hos mormor och morfar, varit på krogen Heroes, ätit nattmat på max två dagar i rad, åkt en sväng till Piteå för att shoppa på deras stora loppis i Badhusparken, ätit picknick, solat i timmar, suttit i våran söta Hamock och druckit espresso från papppas nya kaffemaskin, sett på Smallville och bara myst så mycket vi kunnat.
 

Hoppas ni har en fin sommar<3

RSS 2.0