Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa

Godmorgon

Idag är jag tröttast, känner mig hänging och ska kanske snart göra nationella prata i engelska b, roligt. Som tur är kommer min Sofia idag och piggar upp mig, längtar<3 Sen ska jag även ha föreställning ikväll.

Ha en bra fredag<3


En dag när vindarna bär

Hejsan

Insåg just att jag inte bloggat på en vecka typ, tiden går så sjukt fort, speciellt när man har fullt schema hela tiden. Sen sist jag skrev har jag hunnit med allt det här och lite till: Haft premiär för Rocky Horror Show, räknat matte i timmar inför provet jag gjorde i tisdags, myst med älskling, ätit en underbar kycklinggryta med Veronica och Hedda, spelat basket och haft en till kvällsföreställning.




Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Godmorgon

Igår hade jag världens bästa dag med min älskling, vi åt sushi, tände massor av ljus och myste till Smallville, jag älskar dig så otroligt mycket<3




Solsken underbara skolsken

Hejsan svejsan

Tisdag
Kommer från ett snöigt Norrland till ett solit Gotland, eller ja det första jag såg på morgonen var att det hagla.. Men sen kom solen och sen blev det fint väder. Det firade jag och Virre (Veronica) med att ta en shoppingtur och fika på stan. Vi var och fikade på Siesta och jag tog en chokladkaka med chokladmousse och Virre åt en räkmacka och drack en Chailatte. Sen drog vi vidare till Coop och handlade en massa god mat och sedan bar det hemåt med cykeln full av saker. Det måste sett roligt ut när vi kom gåendes med en fullproppad cykel, en matta på pakethållaren och påsar på styrena. Nu kanske ni undrar om jag köpte något fint? Egentligen så skulle jag ju inte shoppa, men jag kunde ju inte motstå att köpa blommiga koppar i rosa och ljusblått, dem var ju så otroligt söta och sen så hittade jag ju ett par underbart sköna tofflor som även är i samma tema som en filt jag kommer få i födelsedagspresent. Jag kan helt enkelt konstatera att jag älskar att shoppa söta saker.

Onsdag
Skola, inget speciellt förutom att vi såg på film på teaterhistorian och åt godis. På kvällen gjorde jag och min älskling smoothie med hallon och banan och myste till Smallville.

Torsdag
Skola till halv fyra typ, hade idrott där vi körde Spökboll, sen drog jag på repetion inför treornas föreställning som har premiär på lördag och efter det hade jag basketträning. När jag hade tränat cyklade jag hem till älskling och så lagade vi tacos, mums.

Fredag
Idag har jag skola till lunch, sen ska jag till A7 (där jag går när jag har teater) och ha genrep inför publik, hoppas det går bra, för vi har bara repat vad vi ska göra två gånger. Efter det ska jag och min underbaraste cykla till Vibble och mysa hela kvällen, för idag är det nämligen våran ett och ett halv års dag. Så idag ska jag bara ha världens bästa dag och vara lyckligast i världen<3

 


Shopping

Vet ni vad, Emma har faktiskt varit så duktig att hon tagit kort på de flesta inköpen under de här lovet.












































Solsken

Hejsan


Tycker det är ganska roligt att jag bloggar ett inlägg och fixar en ny header, men sen inte skriver något mer på flera dagar. Jag ska försöka skriva mer, men kan inte lova att det blir av för det beror helt på hur mycket jag har att göra.



Under lovet jag har hunnit med att vara med Sofia, Amanda, Tilda, Izza, Lina, Hanna och släkten.



En dag var jag på stan med min kusin Ida, vi shoppade i flera timmar, tog sedan en paus för att äta på Tasty och sen fortsatte vi med shoppingen tills vi var så trötta att vi var tvungen att sätta oss på Wayne's för att dricka en Chailatte, om ni inte testat det tycker jag ni verkligen borde, Is chailatten är också jättegod, så vi tog en av varje.



Jag har även hunnit vara ute och sprungit en del och det känns ju faktiskt mycket roligare nu när jag köpt ett par snygga springbyxor och en vindjacka från Soc. En dag tog jag med Glory på en ganska lång springtur i solen och hela tiden viftade hon på svansen och taggade mig på att fortsätta springa.

Under lovet har jag också hunnit se flera basket matcher, både live och på tv.

Som den norrlänning jag är har jag även hunnit med att äta palt, det är typ det godaste som finns. Varje lov bjuder jag in mig själv till mormor och morfar, för morfar är bäst på att göra palt och snäll som han är fick jag även ta med mig lite hem så jag ska steka palt till lunch, mums.

I fredags var det filmkväll hos Lina, med Tilda, Hanna och Izza. Vi såg på Fredag den trettonde och Paranormal activity tre, jag var inte med och såg hela den första filmen för jag var och såg LF till efter nio, men Paranormal activity tre var ganska läskig. Inte nog med det var Lina tvungen att berätta en as läskig grej som hänt henne under lovet, just innan vi skulle cykla hem i mörkret. Vi kom som tur hem levande och mätta efter allt gott vi hade ätit.



Ja, lovet har varit fullt med roliga saker och jag har typ inte haft en lugn stund, precis så som jag vill ha det. Hoppas ni har haft ett bra lov.

Påskens fina timmar

Hej

Jag vet att jag inte skrivit på hur länge som helst, men jag tänker inte ägna det här inlägget till att skriva om det. Istället tänkte jag berätta att jag ska försöka komma igång med bloggen nu igen och lägga in mer foton och sånt. Just nu har jag inte teater utan pluggar kärnämnen, men däremot ska jag vara statist i treornas slutprojekt, som är en pjäs som heter The Rocky Horror Show. Så om cirka två veckor har den preimär, jag ska dansa och göra lite annat i den, vet inte exakt än, för har nämligen bara repeterat en gång än. Så efter påsken kommer jag spendera många kvällar på scen igen, vilket jag älskar. Annars står det ganska still med teater och film, vilket är tråkigt. Så om ni vet något som ska göras där det behövs skådespelare eller statister är det bara att höra av er, eller varför inte fotograf eller regissör (om det är en mindre produktion).


Foto från förra årets teaterprojekt som hette Käre President

Ni kanske undrar vad jag då sysslar med, nu när jag inte spelar teater eller spelar in film. Just nu har jag rätt mycket i skolan, så pluggar en del, fotar även ganska mycket och spelar basket. Förutom det umgås jag med min älskling, är med mina fina vänner och shoppar. Senast igår köpte jag en ny klänning, springkläder, ett blucher stick från Isadora och en vit blus från Gina Tricot. Dagen innan det var jag i Stockholm och vandrade på affärer, så jag fick med mig ett nytt transparent svart linne från Hm och tre nagellack, ett silvrigt, ett pärlemovitt och ett gammeldags rosa.

Igår firade jag påsk med släkten hemma hos oss, det blev massor av god mat, godis, fika och spel. Fick även ett mumsigt påskägg av mormor och morfar som innehöll godis och pengar.

Nu ska jag knalla över till Sofia för att prata om allt och ingenting. Får se om jag kanske tar med kameran och fotar lite, har nämligen planer på en ny header. Senare idag ska min familj och jag åka till farmor och äta middag och så ska jag nog övningsköra lite.



Ha en bra dag och ät mycket godis, för det tänker jag göra.


RSS 2.0