Ett sånt där vanligt inlägg...

Hejsan

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag har så himla mycket just nu. Igår var jag på filminspelning och så satt jag barnvakt en stund. På kvällen tog jag bussen in till stan, var en sväng med Hedda och Veronica och myste med älskling. Vi har nyss haft svenska där vi har fått skriva CV och personligtbrev som vi ska ha när vi söker praktikplats efter jul. Jag vill vara på Norrbottensteater eller teaterhögskolan, så jag tänkte skicka mitt "brev" till dem och ringa upp min teaterlärare (som även är länsregissör) och kolla om hon har något till mig.
Nu ska jag på lektion igen, skriver sen.



Puss<3

Julen är här

Nu sitter jag på skolan och har foto, helgen har varit väldigt fin<3 Jag har myst en massa med min älskling och även varit hos Hedda en sväng, tränat och spelat match. Dessutom har jag druckit glögg, ätit god pizza och sett på två bra filmer, Fright Night och Wrong Turn. I lördags blev min lägenhet även lite juligare, jag pyntade min fina lilla gran jag fick av Veronica förra året, ställde upp min gulliga snögubbe som jag fick av mamma, satt fram min lilla tomte, lyste upp rummet med min ljusslinga och mina ljuslyktor och så plockade jag fram min favorit hund (som liknar Glory) som bär på en julskylt. Nu är julen snart här och i veckan ska jag baka pepparkakor och lussebullar, mums!

Mysigast i världen<3

Nu ska jag ha världens mysigaste fredag med min älskling, vi har just ätit pizza och ska nu krypa ner i sängen och se Fright Night till tända ljus och godis<3 Jag älskar att ha helg!





Puss<3


RSS 2.0