Luleå, Luleå, Luleå, Luleå, Luleå, Luleå, Luleåå å vi älskar LULEÅ<3

HALLOJ!


Bild från julen, jag och Ida<3


Bild från julen 2007, jag och Ida<3


Bild från i sommras efter skolavslutningen, Moster, Rikard och Ida<3


Sommaren 2009, jag, Sofia och Ida<3

Igår var jag på Nordpoolen med Moster, Ida, David och Rikard, dem bjöd mig på fika och badet snälla som dem är<3 Vi hade det jätte roligt, jag och Ida åkte så mycket rutschkanor så jag fick träningsvärk av att vi sprungit så mycket upp för trapporna, vi körde även hinderbana, busade, simmade, tävlade mot Moster och David som var ett team och även Rikard. Vi bubblade även bubbelpool och badade ångbast och myste på<3 När vi stod i duschen hörde vi en karl skrika vid dörren, KARL KOMMER IN I PÅ DAMERNAS FÖR ATT SPOLA och en sekund senare stomade han in, tur att vi hade biknin på! Haha, alltså kan dem inte ens sätta en kvinna som ska gå in på damernas mitt på dagen när alla står i duschen? Aja efter badet åkte vi och handla och vi köpte lite godis som vi satt och smaskade på under vägen hem.


Bild från i sommras, jag och Sofia<3

Just nu känner jag mig väldigt glad, Sofia ringde nyss från London och hon kommer hem idag<3 Jag kommer få träffa henne ikväll och jag längtar så sjukt mycket efter min bästavän<3 Blev ännu gladare när jag fick höra av henne att hon hade haft det underbart och shoppat upp alla sina pengar, ätit mycket god mat och hade det toppen! Så länge hon är glad är jag det också, vi har alltid hållt ihop, sen vaggan och det ska vi enda tills graven.


Bild från Sofias, Izzas och Linas konfirmation, jag och Delle är även med<3

LF vann mot Uppsala igår och det var en riktigt bra och underhållande match<3 Direkt efter matchen körde mamma mig till Lina och där blev det film, spel och annat kul med henne, Izza och Tilda. Var som vanligt grymt kul och vi drog massa dåliga skämt som alla skratta till. Fick åka med Tilda hem och det blev sängen nästan direkt eftersom klockan var kring ett.


Bild från julen, Farmor<3

Idag har Farmor varit här och ätit en dunder frukost, vi gjorde mackor i järn, te, yoghurt, kaffe och vi åt som bara den. Efter det spelade vi lite kort och det var kul som vanligt, även fast pappa fuskade som VANLIGT! Nu har jag suttit här och förberett lite av Sofias presenter, hon har ju fyllt år för ett tag sen, men hon får dem inte än utan på påsk eller om hon kommer till mig, tar lite tid att fixa dem.


Bild från julen, jag och Farmor<3

Nu ska vi snart få främmande Ida, David, Moster, Rikard och Glory, det blir kladdkaka och idag ska vi äta lövbiff, kroketter, sås och sallad, min favorit mat, det kommer bli super gott! Efter det ska jag och mamma och se på Luleå hockey, det gör vi inte så ofta även fast båda älskar att se på hockey så det ska bli sjukt kul och vi ska heja tills rösterna brister och händerna slutar klappa.



Bild från Google, Luleå hockey<3

Bild från Google, Luleåhjärta<3



Bild tagen av mig på Sofias konfirmation, bästa systern som finns och oerhört söt<3


Bild från i sommras, jag och Sofia galna som vanligt<3

Ha en mysig lördag, det ska jag ha<3

Kommentarer
Postat av: Lena

Luleå vann första matchen i slutspelet.

2011-03-10 @ 07:11:54
Postat av: Lina

Fin blogg! Vad använder du för kamera?:)

2011-03-11 @ 21:29:07
URL: http://liinaab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0