Den 13 september..

Hej mina kära vänner<3

Dagen har sett ut såhär:

*Missa bussen, vilket leder till att Emma och Hedda liftar med en bil till stan. När dem satt sig ner i bilen ser Emma att gubben inte har några byxor utan bara kalsoner och tröja. Hedda som sitter där framme ser livrädd ut och Emma låtsas då få ett samtal där hon låtsas att hon heter Stina. När gubben åker in i ett villakvarter en bit ifrån Säve så får Emma och Hedda panik, men det visar sig att han bor där och släpper av dem.

*När dem är framme vid skolan så äter dem frukost och sedan börjar dagen med sång, allt är väldigt roligt eftersom Emma, Malin, Maggie, Frej och Johan sjunger solo och sen blir det lunch.

*Då händer nästa tragiska grej, Emma åker på Dianas packis, när Frej får för sig att stayla medans han cyklar och svänger in just framför Diana som ramlar med cykeln och Emmas mobil flyger och samtidigt landar Emma på marken  och det blir ett stort hål på hennes nya pricka strumpbyxor och ett stort sår på knät.

*Det blev korv med mos till lunch och det är inte precis något Emma äter, Diana kör Emma tillbaka på packisen och under rasten lyckas Johan kasta en boll i huvudet på Emma. Emma lyckas även få världens blick av Ville när hon ska dricka juice och smyger förbi för att inte bli sedd. Men hon fick faktiskt lov att dricka juice för Fannie.

*Efter pausen så blir det högläsning av texterna eleverna har skrivit om sitt liv, Emmas text är väldigt sorglig och det visar sig att hon ska spela den med Hedda och dem två får världens skratt anfall för att Hedda har på sig världens tantkjol, skjorta, peruk och svampmössa. Sedan glömmer Hedda sina repliker och viskar högt åt Emma, vad var det jag skulle säga? Under scenen är Emma både sin pappa och hon själv och byter då mössa från en solhatt till en gubbmössa vilket Hedda tycker är väldigt roligt och båda brister ut i skratt.

*Dagen slutar dock bra när Emma övertygar Hedda att köra om scenen och andra gången skärper dem sig och det går mycket bättre. När det seriösa var över gick klassen in i danssalen och dem som ville fick dansa och jonglera. När skolan är över för dagen så äter Emma mat innan hon går till träningen och har trevligt med sina lagkompisar och tränar.

*Emma måste gå lite tidigare från träningen för att hinna med bussen och sedan åker hon hem och cyklar till sitt hus/lägenhet, städar och självklart skriver hon även loggbok. Tar en dusch och lägger sig i sängen med datorn och äter några godisar till bra musik.

En måndag som utspelade sig den 13 september 2010<33


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0