Bananer i pyjamas vi dansar och har skoj<3

Hej

*Hann vara en kvartträningen, var jätte taggad så lite surt.. Men stannade en timme och sköt lite skott och träna teknik. Ska även träna extra imorgon med 96/95:orna och så cyklade jag fram och tillbaka till skolan idag, så lite träning iallafall.

*Hämden
var ganska bra, inte den bästa film jag sett, men väldigt gripande stundtals och bra skådespel och foto. Så dålig var den inte, fick även sitta och mysa med älskling i bio mörkret, vilket var en bonus.

*När jag kom hem så sa Hedda att jag skulle kolla mitt horoskop i tidningen i badrummet, jag gick in och sträckte mig efter tidningen och bakom duschdraperiet hoppar Fannie fram! Snacka om att jag skrek och hoppa till. Dessa skådespelare.. Hon ska sova här, blir mysigt. Innan jag fastnar vid datorn ska jag fixa min redovisning tills imorgon, jag ska presentera en organisation som heter AOCM som hjälper föräldralösa barn vars föräldrar dog i folkmordet 1994. Blir intressant. Vi har börjat med ett nytt område nu, det handlar om att framföra känslan hopp och det ska vi visa med hjälp av olika personer som gjort bra saker för barn i världen. Kommer nog bli en väldigt känslosam föreställning och ett kul arbetsområde. Det känns bra att framföra ett sånt budskap, som att man gör något för att hedra dessa modiga hjältar som många dött för rättvisan. Nu ska jag socialisera mig med våran gäst och min sambo.

Puss och kram skummbanan<3

Bara därför jag snackar om bananer kan ni få se de täckningar som jag fick till uppgift att göra förra veckan på bilden, vi skulle rita av en banan med kladdkritor och rita av vars skuggan låg i tre olika bilder.

 Först en hel

 Sen efter någon tugga

 Och någon tugga till

En banan kom till skada under ritningens gång, låt oss hålla en tyst minut för denna och för alla andra bananer som dog under denna lektion!




Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka fina teckningar på bananer du gjort.

2011-01-31 @ 22:22:14
Postat av: Lena

Stackars bananer

2011-02-01 @ 07:57:02
Postat av: Lena

Stackars banan!

2011-02-03 @ 20:15:36
Postat av: Sofia

bananas, bananas, go go bananas! ;D

haha vad coola bilder! :D Du är mycket duktig min Emma <3

2011-02-25 @ 21:48:25
URL: http://sofffiak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Vad händer nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0